Nálatok mit jelent az, hogy mértékkel enni?
Mikor megkérdeztem több embertől,hogy ,hogyan táplálkozzak egészségesen,akkor azt mondták,hogy egyek legalább napi 5ször változatosan és mértékkel,Azaz annyit egyek amekkora az öklöm..tényleg ez lenne a mérték? Ha annyit eszek amennyi az öklöm én attól csak éhesebb leszek,pedig nem vagyok sem dagi meg semmi ilyesmi,de kíváncsi lennék,hogy mennyi ez a mértékkel ,mennyi ételt jelent számotokra..:)
20 L
Fantasztikus válaszokat kaptál ezek szerint.
Az emberi szervezet egészen VÉÉÉLETLENÜL úgy épül fel, hogy érzi a mértéket.
Tehát ha nem építesz egy cukorgyárat (mert úgy sem tudsz), nem ültetsz be egy nagy földterületet búzával (hiszen úgy sem tudod ezt megtenni) de a természetes ételeidet fogyasztod -húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket- akkor (megint csak VÉÉÉLETLEN) pont annyi kajával fogsz jóllakni, amennyire szüksége van a szervezetednek. Nyilván nem grammra pontosan, de éhezni nem fogsz, és hízni sem hiszen nincs cukorgyárad, nincs tejüzemed, nincs pékséged.. hiszen ezek csak az elhízáshoz, betegségekhez szükséges találmányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!