Segítség! Az előbb voltam a wc-n és a bugyim véres volt és mikor kitöröltem a wc papír is olyan lett. Ez mitől van? Mi bajom van? :|
Figyelt kérdés
2013. ápr. 3. 22:07
21/24 anonim válasza:
Én meg úgy vagyok vele hogy ez nem ítélőbíróság, hogy eldöntsük melyik kérdés valódi vagy melyik nem. Az oldal arra van hogy segítsünk a másiknak. Vannak olyan gyerekek akikkel a szüleik egyáltalán nem foglalkoznak. Lehet hogy csak a kezébe nyom egy betétet hogy itt van tessék, aztán alszik tovább. Ha egy kérdés nem tetszik valakinek egyszerűen tovább lehet görgetni. Nem értem az emberekbe manapság hogy férhet ennyi rosszindulat... Kamu nem kamu feltette a kérdést és ha valaki nem tud ÉRDEMBEN válaszolni rá akkor egyszerűen megfogja és visszalép vagy lejjebgörget. Borzasztó... Lehet lepontozni, úgy is csak az megy meg a "kamuzás"
22/24 anonim válasza:
Maximálsian egyetértek az elõzô vàlaszolóval! :-) ;-)
23/24 anonim válasza:
21-nek: perszeee,én is ezt mondanám. kamu és kész,minden ellene szól,nem kell vele foglalkozni. :DD
24/24 anonim válasza:
Én is ugyan ezt írtam. Nem kell vele foglalkozni, hanem tovább kell görgetni. Örülök hogy sikerült megérteni a lényeget.:) 21.voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!