Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhat iszonyatosan a...

Mitől fájhat iszonyatosan a hasam, ha felizgulok?

Figyelt kérdés

Nőgyógyásznál voltam, semmi bajom nincs, de ha felizgulok, akkor egy kis idő után borzasztóan fáj a hasam, átkúszik a fájdalom a végbelembe is és alig tudok ilyenkor percekig mozdulni, annyira fáj... :S mitől lehet ez?

(egyébként szűz vagyok még)

2013. ápr. 2. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Hátrahajló a méhed. (?)
2013. ápr. 4. 16:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát.... fogalmam sincs, őszintén szólva...
2013. ápr. 4. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem mondta a doki? :-) A nőgyógyász?

Elvileg akkor lehet ilyen fájdalom ha hátrahajló a méhed. Esetleg amikor menstruálsz akkor nem szoktál a végbél környékére kiterjedő éles fájdalmat érezni?

Nekem hátrahajló, és amikor megjön akkor szoktam borzalmas fájdalmat érezni, és néha (amikor fiatalabb voltam) akkor volt ez az érzés izgalmi állapotban is. De nekem hamar el is múlt.

Ma már csak mensinél jelentkezik.

36 éves vagyok.

Azért én a legközelebbi nőgyógyász látogatáskor megint megemlíteném a helydeben

2013. ápr. 4. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:

*helyedben

Bocs :)

2013. ápr. 4. 20:45
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ!! Nőgyógyász nem mondott semmi ilyet, meg neki nem is nagyon említettem... Az a baj, hogy menstruációnál nincs ez a probléma, viszont olykor csak úgy a semmitől is.. Ha meg picit is felizugulok, akkor mindig, és brutálisan fáj, lüktet :S
2013. ápr. 4. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Mond el a nőgyógyásznak, amilyen hamar csak tudod. Nem hiszem, hogy "komoly" probléma lenne, de biztos ami biztos alapon említsd meg neki:-)
2013. ápr. 7. 16:41
 7/8 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Ugyanezzel a problémával küzdök én is. Megkérdezhetem, hogy azóta sikerült-e bármit is megtudnod róla?

2014. jún. 12. 17:24
 8/8 anonim válasza:
Nekem a fogamzásgátló miatt volt
2018. máj. 6. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!