Érdemes tampont használnia annak, akinek nem szükséges a vérzés mennyisége miatt?
no, figy: én már az 1. menzeszem óta tampont használtam. a betétet képtelen voltam elviselni, gyűlöltem. aztán egy könyvben ezeket olvastam:
(...)
"...,mert a tampon alapanyaga cellulóz és pamut. Ebből az anyagból kitűnően táplálkozik néhány olyan hüvelyben élő baktérium, amelynek lebomlási terméke mérgező. A bacilusok elszaporodhatnak, és így a tampon fertőzési góccá válhat."
(...)
"A tampont nem rögzíti semmi, tehát csak azért marad meg a hüvelyben, mert a szövetek megtartják, s akkora erőt fejt ki rájuk, mintha a szádba helyeznél egy olyan átmérőjű kiflit, hogy az négykézlábra állva, fejedet lefelé rázva sem esik ki belőle. Gondold csak el, mi lenne, ha 4-5 órán át bent kellene tartani a szádban, esetleg utána még kiflicsere következve. Jaj! Elképzelted? A szánk többet érez, mint a hüvely, hiszen több benne az idegvégződés. Ezért nem jajgat a vagina!"
(Kriston Andrea - Ruzsonyi Péter: Kriston intim torna)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!