Missed ab után meddig tarthat a vérzés és mennyi idő szükséges a regenerálódáshoz? Van olyan szer vagy módszer, amivel segíthetem a szervezetemet?
Szia!
Nekem augusztusban volt ilyen eü beavatkozásom. 2 napig véreztem, kaptam antibiotikus kezelést, nem volt hőemelkedésem, fájdalmam sem. Kb 30 napra rá megjött a mensim. Szerintem nálad az orvos körül lehet valami gond! Biztos, hogy eléggé körültekíntő?
Jó pihenést, vigyázz magadra!
Szia
Nekem márciusba volt egy vetélésem 4 napig véreztem 2 hét után kontrollra mentem ahol uh-val megnézett a doki sajnálatos hogy neked ezt nem tették meg mert akkor észre vették volna hogy valami nincs jól!!!Mivel minden rendbe volt 2 hónap után újra próbálkoztunk a 3.hónapba sikerült is a baba
Sziasztok!
Köszi a válaszokat! A 2. műtétet egy másik városban egy jó nevű orvosnál csináltattam, mert az első valószínűleg balek volt! Folyamatosan jártam hozzá vissza, hogy vérzek és fáj a hasam és mindig csinált hüvelyi uh-t és nem vett észre semmit!!!! Az új doki teljesen kiakadt!!! Remélem ezúttal minden rendben lesz! Már tegnap este óta nincs hőemelkedésem! Egy ismerősöm szerint a hormonváltozások miatt is lehetett hőemelkedés és ahogy beáll a szervezetem, az is elmúlik ... hát remélem!
Jó egészséget mindenkinek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!