Stressztől kinek mennyit késett a mensije? _
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 08:29
1/14 anonim válasza:
Sokat! Akár két hetet is, ha régóta vagy nagy stressz alatt.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nekem már 19 napja.Orvos látott,azt mondta 1 héten belül megjön,úgy látja,de még mindig semmi.Nyugodt továbbra sen vagyok.
2013. ápr. 2. 08:41
3/14 anonim válasza:
nekem a leghosszabb idő 1 hónap volt, de amúgy max olyan 1 hét.
4/14 anonim válasza:
2 hetet. Amiatt aggódtam, hogy megjön e. Tudtam, hogy a mozgástól megszokott jönni ezért elkezdtem tornázni, és az izomláz elnyomta a hasfájást így még idegesebb lettem mert nem éreztem, hogy lenne bármi jele is. Nyugodj meg ha tudsz és meg fog jönni.
5/14 bejacska válasza:
Szija..Nekem volt ra pelda,hogy 3hetet kesett a stressz miatt...Csak nyugi.megfog jonni:)
6/14 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,köszi Mindenkinek!! :)
2013. ápr. 2. 16:17
7/14 anonim válasza:
Szia!
Nekem ma van, hogy 21. napja nem jött meg. Szerintem nálam is a stressz a ludas. Viszont lassan a következőnek lesz itt az ideje, 11-13.-a. Szerintem az meg fog jönni, már érzem is a legelső szokott tünetet, a fejfájást.
Majd írj, hogy nálad mi a helyzet, írj ha megjött. Én is írok majd.
8/14 A kérdező kommentje:
Remélem,h most már meg fog jönni,mert már ettől vagyok tiszta ideg.Írok majd!! :))
2013. ápr. 3. 16:08
9/14 A kérdező kommentje:
Teljesen megnyugodtam,mert tegnap reggel megjött. :))Mégegyszer köszönöm!!
2013. ápr. 6. 08:42
10/14 anonim válasza:
Szia!
Szuper:)
Nekem még semmi:(...de talán majd nekem is megjön. Max. mikor ott lesz a következő ideje. Az már csak egy hét, azt már csak kibírom valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!