Szúrós szagú vizelet. De mitől? Húgyúti fertőzés?
Figyelt kérdés
Felfázás kizárva ( szerintem )! Azért sem lehetek felfázva mert semmi más nem utal rá, sem vizelési inger, sem egyéb tünetek. Ma reggel miután felébredtem, elmentem pisilni és észrevettem hogy büdös. Ez már nem először fordult elő. Nem sokszor van csak néha. A felfázás mellett mitől lehet szúrós szagú a vizelet? És a héten, mint sok más ember elkaptam egy enyhe náthát ( torokfájás, orrfújás, köhögés ). Ez a nátha késleltetheti a mensit? Segítsen valaki. Köszönöm!!2009. szept. 20. 09:26
1/6 anonim válasza:
Iszol eleget?
Ha van egy nap, hogy kevés folyadékot iszom, vagy mondjuk nyáron kiizzadom, akkor besűrösödik a vizeletem és igen, az szúrós szagú. Igyál sok-sok vizet és ha ettől felhígul és elmúlik a szaga, akkor csak ennyi volt a hiba.
Amúgy a sok folyadék akkor is ajánlott, ha mégis fertőzés.
2/6 anonim válasza:
A szervezeted valószínűleg egyszerre adja ki az összes salakanyagot mert nincs felesleges víztartaléka.Igyál 2l-t.Am lehet fertőzés,de sztem erre nem nagy az esély,ilyen már nekem is volt és 3 nap alatt elmúlt:)
3/6 anonim válasza:
Az étrended is kihat nemcsak a székleted, de a vizeleted színére, szagára is. Pl céklaevés után egészen sötét, kellemetlen illatú, ananász fogyasztása után pedig meglepően kellemes illatú lesz a vizelet. Ez csak két kiragadott példa, minden élelmiszer másképp hat az anyagcsere végtermékeinkre. Emellett az első válaszadó is pontosan fogalmazott: minél több vizet iszol, annál világosabb és kevésbé kellemetlen szagú lesz a vizeleted.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mind a három válaszadónak! :) Az lenne még a kérdésem, hogy a megfázástól késhet a menstruáció? :S
2009. szept. 20. 10:00
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál :)
2009. szept. 20. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!