Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Goldfinger Jenő Doktorúr...

Goldfinger Jenő Doktorúr elérhetőségét valaki meg tudná adni?

Figyelt kérdés
Nőgyógyász, maszekol, Zala megyében lakik elvileg, a vezetéknevében biztos vagyok a keresztnévben nem, idősebb úr. Nagyon dicsérik, egy e mail, telefonszám vagy cim kéne ahol rendel, nem tudom h otthon e vagy sem. Fel kéne keresnem, olcsó doki is és érti is a dolgát.
2009. szept. 19. 23:02
 1/10 anonim ***** válasza:
A goldfinger középkorú. Ha jól emlékszem akkor a kórházzal szemben rendel,de nem biztos. De ha felhívod a nőgyógyászati ambulanciát,ott meg tudják mondani.
2009. szept. 19. 23:36
 2/10 A kérdező kommentje:

ugy tudom h ő nyugdijas és már csak maszekol

de aztan ki tudja

elvileg három ezer a vizsgálat akkoris ha UH rak üld

2009. szept. 19. 23:48
 3/10 anonim ***** válasza:
A goldfinger a Korhazban van,valamelyik nap voltam nála. Akiről te beszélsz az a kovács lajos és boncodföldén rendel. Ha többet akarsz tudni,írj privit
2009. szept. 20. 00:45
 4/10 A kérdező kommentje:
nekem Goldfingert ajánlották, és ugy tudom már nicns ak orházban, vagy hamarosan megy csak nyugdijba, anyu tud egyről, és az nődoki kisbucsát mondott nekem, meg valaki azt mnodta egerszeg közelében maszekol, van aki azt h a korházzal szemben van....
2009. szept. 20. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Goldfinger kórházban dolgozik másfél hete voltam nála. Nem tudom hol maszekol. Kovács lajos nyugdíjas és ő boncodföldén rendel. És a kovács lajos 2ezer vizsgálat 3ezer ha van ultrahang is. Hozzá járok,csak múltkor sürgősen kellett mennem és korhazba mentem,ahol goldfinger rendelt
2009. szept. 21. 07:01
 6/10 A kérdező kommentje:

Nekem azt mnodták hogy a goldfinger is olcsó, unokatesóm is mnodta, egy netes csaj már régebben is, meg am unkatársam is. Már megvan a cím és a telefonszám

zeg belvárosában rendel, kölcsey út 11, a nagy templom után van... amerre a dózsa iskola, meg a Balaton szálló, apeh stb

aki kéri a számot annak megadom, tegnap kértem időpontot, mára kaptam is, nem tudom hogy még dolgozik e korházban, de meszekolni itt zegen csak kedd esténként szokott, telefonon elérni inkább 11-13 között szokás

amugy ha már itt tartunk a körzeti fogorvosok, akihez az én utcám tartozik tényleg ingyen megcsinálná a fogmegtartó kezeléseket, legalábbis a tömést, meg a foghúzást? Mert egy nő, aki már nem diáklány azt mnodta hogy ingyen betömik neki a fogát, meg a foghúzása is ingyenes volt, akkor ez olyan mnitha sztk ba ment volna az ember, csak ott semihez sem értenek itt.

fogat tömetni márk örzetivel is merek. azért a gyökérkezelést nem mertem volna rábízni

dek icsit sok volt egy fogamra 42 ezer ft.

2009. szept. 22. 15:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy milyen volt a Doki! Nekem picit ijesztően néz ki, de attól lehet jó Doki. A gyereke még pici iskolás, és a Dózsába jár, minden délután 16-kor megy érte
2009. szept. 23. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja a fogorvosra nem tudok mit mondani, mert én 1995 óta maszekhoz járok !
2009. szept. 23. 10:10
 9/10 A kérdező kommentje:

jó doki, kiderült hogy hormonzavarom van, prolaktinom magas, tejem is van :) emlőuh ra megyek majd, meg hormonvizsire ismét, meg valami erős fogitabit kapok plusz vérzésmegindítókat szedek kombináltan

remélem mniden rendbejön rmeélem nincs daganatom és gyerekem is lehet

abban rmeénykedem h a gyógyszer hatásárak cisit nőiesebben fogok kinézni :)

2009. szept. 25. 21:06
 10/10 anonim ***** válasza:

Hát a hormonzavar az kezelhető!

Nekem is a prolaktinom volt sok és anno azért nem estem teherbe, meg volt PCO-m!

Aztán szedte3m a prolaktinra gyógyszert meg pluszban peteérést serkentőt és első hónapban terhes is lettem :-)

Azóta a kisfiam majdnem 7 éves .

Hát én sem nézek ki valami Nőiesen :-(((

2009. szept. 26. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!