Goldfinger Jenő Doktorúr elérhetőségét valaki meg tudná adni?
ugy tudom h ő nyugdijas és már csak maszekol
de aztan ki tudja
elvileg három ezer a vizsgálat akkoris ha UH rak üld
Nekem azt mnodták hogy a goldfinger is olcsó, unokatesóm is mnodta, egy netes csaj már régebben is, meg am unkatársam is. Már megvan a cím és a telefonszám
zeg belvárosában rendel, kölcsey út 11, a nagy templom után van... amerre a dózsa iskola, meg a Balaton szálló, apeh stb
aki kéri a számot annak megadom, tegnap kértem időpontot, mára kaptam is, nem tudom hogy még dolgozik e korházban, de meszekolni itt zegen csak kedd esténként szokott, telefonon elérni inkább 11-13 között szokás
amugy ha már itt tartunk a körzeti fogorvosok, akihez az én utcám tartozik tényleg ingyen megcsinálná a fogmegtartó kezeléseket, legalábbis a tömést, meg a foghúzást? Mert egy nő, aki már nem diáklány azt mnodta hogy ingyen betömik neki a fogát, meg a foghúzása is ingyenes volt, akkor ez olyan mnitha sztk ba ment volna az ember, csak ott semihez sem értenek itt.
fogat tömetni márk örzetivel is merek. azért a gyökérkezelést nem mertem volna rábízni
dek icsit sok volt egy fogamra 42 ezer ft.
jó doki, kiderült hogy hormonzavarom van, prolaktinom magas, tejem is van :) emlőuh ra megyek majd, meg hormonvizsire ismét, meg valami erős fogitabit kapok plusz vérzésmegindítókat szedek kombináltan
remélem mniden rendbejön rmeélem nincs daganatom és gyerekem is lehet
abban rmeénykedem h a gyógyszer hatásárak cisit nőiesebben fogok kinézni :)
Hát a hormonzavar az kezelhető!
Nekem is a prolaktinom volt sok és anno azért nem estem teherbe, meg volt PCO-m!
Aztán szedte3m a prolaktinra gyógyszert meg pluszban peteérést serkentőt és első hónapban terhes is lettem :-)
Azóta a kisfiam majdnem 7 éves .
Hát én sem nézek ki valami Nőiesen :-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!