Miért nem találom a szegedi úti szakrendelő (bp XIII) honlapján Dr. Mannah Rodwan nőgyógyász elérhetőségét stb? már nem ott van?
Figyelt kérdés
2010. febr. 21. 14:52
2/3 A kérdező kommentje:
köszi ezt az oldalt én is néztem, csak nincs ott, hogy mikor lett frissítve. én mindig a szegedi honlapján nézem meg, hogy mikor rendel és már nincs ott. ezért kérdeztem
tudom, fel is hívhatnám, de az is pénzbe kerül, itt meg úgy is itt ülök sokat, hátha valaki meg tudja mondani ingyen:D
valaki esetleg jár hozzá és tudná személyes tapasztalásból a választ?
2010. febr. 21. 15:15
3/3 anonim válasza:
Én is kerestem a doktor Úrat a rendelőbe de nem találtam ,kérdeztem hogy hol van azt a cinikus választ kaptam sajnos hogy már nincs a rendelőbe.Majd később egy ismerőssel találkoztam és Ő mondta hogy elküldték a rendelőből.Csak azt nem értem hogy miért kell tagadni hogy elküldték pedig jó doki volt.
Erzsike
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!