Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lehetne tenni valamit szexuáli...

Lehetne tenni valamit szexuális kedvetlenség ellen?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, a szexért soha nem rajongtam, pedig van orgazmusom is. Normális életet élek nem vagyok stressesebb vagy fáradtabb, a kedvetlenség miota az eszem tudom, nálam normális. :( Egyetlen idöszak mikor kivánom a szexet, mikor megvan a menszeszem, ezért merült fel bennem a kérdés nem-e lehetne ellne valamit tenni. Forduljak nögyogyászhoz? Esetleg természetgyogyászhoz, esetleg szexológushoz?
2013. márc. 30. 23:12
 1/10 anonim ***** válasza:

csinálj bármit, de a természetgyógyászt hagyd ki.. kuruzsló banda:S

nőgyógyászt, szexológust érdemes megkérdezni esetleg:)

de amúgy szimplán alacsony a libidód.. amíg a partner nem tüntet miatta, addig nembaj:)

2013. márc. 30. 23:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Na ez azért ugy van, hogy ha a partnerem akarja akkor "én is". De szeretném igazán akarni. Öszintén ki maradna együtt egy olyan növel, aki esetleg egy honapban csak egyszer akarja? Köszi a választ, én is nögyogyászra gondoltam, majd akkor kérdezek rá esetleg ha rákszürésre kell menni. :)
2013. márc. 30. 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:

hátigen, megértem az érved:D

azthiszem amúgy a tesztoszteron (férfi nemi hormon) felelős a szexuális vágyért.. ezért is kanosak a szteroidos fickók és kancásak a szteroidos nők... de ilyet nem érdemes kipróbálni sem, mert oda az egész hormonrendszer..

szexológus biztos tudna rá mondani valamit:)

sok sikert;)

2013. márc. 30. 23:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Probáltam gyömbér meg valami más növény kivonatot, de nem sok változást vettem észre. Nem értem hogy normál állapotban semmi mikor meg megvan akkor meg alig birok magammal. :( Szép dolog mondhatom.....
2013. márc. 30. 23:57
 5/10 anonim ***** válasza:

4eshez hozzászólva annyit hozzá, hogy fogyassz, de előtte olvass utána neten (tapasztalatokat, ne hivatalos véleményeket), és kérd ki a doki véleményét! háziorvosét, nőgyógyászét egyaránt!

a libidóért a hormonrendszer a felelős.. ez viszont nem játék!

2013. márc. 30. 23:58
 6/10 anonim ***** válasza:
Szedsz gyógyszert, vagy fogamzásgátlót?
2013. márc. 31. 11:24
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem szedek semmit.
2013. márc. 31. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Hasonló partnert kell keresni. Sok van hidd el.
2013. márc. 31. 21:56
 9/10 A kérdező kommentje:
11 ev elégedett kapcsolat ,egy gyerek, a szexéletem azért nem ér annyit....
2013. márc. 31. 22:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez így igaz.
2013. márc. 31. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!