Van olyan hogy a candida gombának honapokig nincs tünete?
Figyelt kérdés
Januárban voltam rákszürésen, ott derült ki hogy candida fertözésem van. Ugy tudom hogy a tünetei a viszketés, égö érzés stb. Nekem nincs ilyen egyik sem. A doki azt mondta vegyek canesten kombit és minden másnap haszáljak egy tablettát. Szerintetek elmulik töle? Hogyan tudom meg hogy elmulott-e ha nem is volt tünetem?2013. márc. 30. 22:15
1/6 anonim válasza:
Ha az immunrendszered megbírkózik vele, addig nincsen tünet.
2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ.
2013. márc. 31. 09:45
3/6 trbambi válasza:
Igen,sajnos van,hogy tünetmentes!Ha még csak kis mértékben "szaporodtak el",akkor nem érzel semmit,de az jó, mert könnyen gyógyítható!Bár én nem a canesten kombit használnám!Kaptál gombaellenes gyógyszert?Csak 1 szem!
4/6 A kérdező kommentje:
nem kaptam csak a canestent. 22 hetes terhes vagyok, nem tudom hogy lehet-e ilyen gyogyert szednem.
2013. ápr. 12. 19:26
5/6 trbambi válasza:
Hú,azt sajnos nem tudom!De azt tudom,hogy a leggyakrabban az immunrendszer gyengülése okozza!! Egyébként gratulálok! :-)
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Csak kicsit meg lepödtem meg megijedtem mert még soha nem volt semmi ilyen fertözésem pedig már van egy 3 éves kislányom.
2013. ápr. 13. 19:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!