Változhat-e még a tesytem 17 évesen?
Világéletemben alacsony voltam, és gyerekes gondolkodású is, ám ez mostanában kezdett el nagyobb mértékben zavarni.
Nem az, hogy kis növésű vagyok, azzal már megbarátkoztam, hanem pl hogy konkrétan nincs mellem. Nem túlzok, a melleim helyén két kicsi hájacska van, egyáltalán nem fejlett ki, meg semmi. Nem szeretnék hatalmas melleket, csak azt, hogy elkezdjenek nőni.
A menzeszem már 12 éves korom óta meg van, anyukámnak pedig normális méretű mellei vannak. Amúgy kicsit husis vagyok, nem az a kimondottan vékony.
Eddig azért nem foglalkoztam ezzel annyira, mert úgy voltam vele, majd megnőnek. De 1 év múlva már 18 leszek, és a társaimhoz képest iszonyatosan fejletlen vagyok.:(
Ha van bármilyen tippetek, tapasztalatotok, hogy tudnék változtatni, vagy kihez forduljak, azt nagyon megköszönném:)
hát ha husi vagy, és úgy sincs melled, akkor azthiszem nem sok jóval kecsegtethet a dolog..
azt mondják, hogy a fogamzásgátlótól megnő a leány melle, de lehet, hogy csak általános hízásról van szó:/
amúgy azért nem olyan katasztrófa, nem minden fiú bukik ám pamelára:D sőt, én kedvelem a laposabb lányokat:) a gyerekes gondolkodás viszont kimondottan idegesítő szokott lenni a korodbéli lányokban, úgyhogy szerintem arra figyelj inkább és talán még melled is nő;)
F19
Csak azon csodálkozom, hogy ez a "problémád" csak most jelentkezett és nem 12 évesen. :-)
Csak nyugi, minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!