Csőmellem lenne? És változhat még? 14/L
Sziasztok! :)
Nemrég lettem 14, és lenne egy (számomra) jó nagy problémám...
A mellem nagyon hasonlóan néz ki, mint ez, csak...
...a mellbimbóm ilyen:
Nem mindig ilyen, mert ha pl. kiráz a hideg, vagy fázok, akkor normális lesz, és látszódni fog. Igazából olyankor semmi bajom a cicijeimmel, csak ha megváltozik a mellbimbóm. Mert akkor (főleg oldalról nézve) teljesen hegyes, és szerintem undorító.
Kb. 9-10 évesen kezdett el nőni, azaz már 4 éve. De olyan 12 éves koromban megállt a növekedésben. Manapság már nem is fáj. Persze ha erősen megnyomom, akkor nyilván érzem, de egyébként már nem olyan érzékeny, mint régen. A legtöbb honlapon azt írják, hogy a mell 2-3 év alatt eléri végleges formáját. :(
Oldalról nézve hasonló, mint a 2. képen (csak a furi mellbimbómmal képzeljétek el)
Lehet még nekem ilyen mellem? Nagyon örülnék neki...
Egyébként anyukámnak teljesen normális, nagy melle van. A mellbimbója sem olyan, mint az enyém. És az egész családomban mindenkinek nagy és szép melle van... Csak én lennék ilyen szerencsétlen?!
Anyumnak pedig ilyesmi: [link]
Köszi a megértő válaszokat! :)
Kislány a lecke kész van? Nehogy a utolsó héten kapj egy egyest! Inkább azzal foglalkozz!
Még fejlődésben van a tested, akár 18-20 éves korodig is változhat! Illetve ha majd valaha terhes leszel akkor is változni fog még!
Attól még, hogy 12 éves korodban megállt, nem jelenti azt, hogy már nem is fogy változni.
Nekem is "szakaszosan" nőtt és még 21 éves koromban is változott, sőt most 27 évesen sem ugyanolyan, mint 6 éve. Azóta ugyan nem nőtt, de továbbformálódott.
És a terhesség, szoptatás is megváltoztathatja még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!