Görcsölök, viszont csak barna folyás van. Miért nem jön meg rendesen? (nem az első)
eddig mindig normálisan jött meg.
Mi változhatott meg?
hogy érted? Mert a hüvelyemből jön a barna folyás,ha arra gondolsz hogy nem.
Azért köszi.
előbb éreztem hogy folyik valami,de csak egy 1cm-es vérfoltszerűség lett a tisztaságin. ugye csak előjel? nagyon remélem :s
15 leszek
15 éves vagy, ne izgulj, még bármi előfordul ebben a korban.
Ki is maradhat, akár 1-2 hónapra is, majd 16, 17 éves korodra be fog állni rendszeresre.
ezt értem,de már 26.-a óta van egy pici barna folyásom. volt már ilyen hogy előtte volt,de nem kísérte olyan görcs(tegnap),hogy melegvizes palack is kellett! és éreztem hogy folyik. és most nem tudom eldönteni hogy ezután jön meg vagy ez már nagyon gyenge mensi :(
rühellem amikor olyan gyenge hogy nem is tudom eldönteni hogy az-e vagy sem. januárban is volt 4 napig barna folyásom,amikor elmúlt,rá 6 napra jött meg ténylegesen. remélem most is csak előjelről van szó :(
köszi hogy segítesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!