Ciki, hogy még nem voltam nőgyógyásznál?
23 éves vagyok, de még soha nem voltam nőgyógyásznál. Nincs barátom (nem is volt még), és semmilyen panaszom sincs. Eddig azt gondoltam, semmi keresnivalóm sincs ott (igazából már a gondolatától is irtózom, hogy elmenjek), de mióta ezt a fórumot olvasom, ahol millió tinédzser teszi fel uezt a kérdést, elbizonytalanodtam. Tényleg nem értem, miért KELL elmenni indok nélkül, és miért írják olyan sokan, hogy "engem anyukám 14-16 évesen elvitt" (ok nélkül). Oké, szűrésre célszerű persze menni, nyilván majd lassacskán én is fogok, de azt nem értem, miért állnak olyan sokan úgy ehhez a kérdéshez, mintha valami kötelező dologról lenne szó, amin célszerű X éves kor alatt túlesni, mert később már ciki. Persze, egyszer gondolom, mindenki elkezdi, de miért válik az cikivé, aki ok híján csak bőven 20 éves kora fölött megy? (Ilyen alapon a fül-orr-gégészetre is beállíthatnék vizsgálatra, "egyszer el kell kezdeni"-alapon.)
Ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!