Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Írnátok nekem segítőszándékú...

Írnátok nekem segítőszándékú leveleket a következők szerint?

Figyelt kérdés
Csak annyi a kérésem, hogy beszéljetek rá a rendszeres mozgásra, hogy az mennyire jó és egészséges, s hogy az nekem a legjobb a fogyásom érdekében. Ne nézzetek hülyének, de nem bírom magam rábeszélni a mozgásra, pedig tisztában vagyok vele, mennyire hasznos. Igaz, kevés az időm, de arra van időnk, amire akarjuk, s valahogy nekem a mozgás nem megy. Várom a rábeszélő pozitív leveleket. Csak normális és egészséges hangvételűeket kérek! Nagyon köszönöm!
2009. szept. 18. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:
a nincsde.hu nak van egy ilyen programja amiben választhatsz hogy nagyi adjon tanácsokat vagy egy norbi vagy egy kiképzőtiszt. ajánlom
2009. szept. 18. 21:12
 2/2 anonim ***** válasza:
Keress egy jó társaságot aki sportolnak, és menj el velük. Mert akkor a társaság miatt fogsz elmenni, hogy találkozhass, beszélgethess velük, és közben sportolsz velük. (Futsz, bringázol, úszol, spiningelsz, aerobikozol, focizol, kosárlabdázol…stb)
2009. szept. 18. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!