Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csajok! Ti szeretitek, ha...

Csajok! Ti szeretitek, ha megvan? (mensire gondolok) Miért, miért nem?

Figyelt kérdés

2013. márc. 26. 23:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nincs vele semmi problémám,mert szerencsére nem vagyok hasfájós.1.-2. napon szokott fájdogálni,de kibírható.A vérzésem viszont elég erős.
2013. márc. 27. 12:33
 12/19 anonim ***** válasza:

én SZERETEM. kitisztulok,jobban odafigyelek magamra.

persze mindenki utálja a görcsöket(kivéve a mazochisták),de

csak az a rossz benne szerintem. volt amikor a falat kapartam volna,de ennek ellenére nem utál ha megvan. de mindenkinek más,sőt nekem néha annyira fáj,hogy könnyezek,valamikor meg nem érzek semmit.

szerintem nem ezért kéne utálni a menzeszt. akik azt mondják hogy utálják,közülük sokan azért mert felesleges macerának tartják(igen,az is),meg minek ha nem akarnak gyereket. először is a szervezet nem tudhatja hogy akarsz vállalni-e gyereket vagy sem. 2: én sem szeretnék szülni,de akkor már nem ezért fogom megutálni. mondjuk inkább attól,hogy cikis helyzetbe kerül az ember,nem bírja a vér látványát. habár ezek is csak kifogások. az igazi ok,hogy az ember évek múlva ráun, mégha az elején izgalmasnak tartja. ez elfogadhatóbb. szimplán unalmas már,ha valakinek minden hónapban kiesik egy hét már évek óta. de nők vagyunk,ezzel kell élnünk addig,amíg el nem múlik teljesen(jobb esetben magától).

2013. márc. 27. 13:55
 13/19 anonim ***** válasza:
54%

Én is szeretem, mert tudom, minden rendben van, normálisan működöm. Addig én is úgy gondoltam, hogy kell a fenének a menzesz, amíg 1 hónapot ki nem maradt, igaz, antibotikum miatt. De akkor is rástresszeltem, ideges vltam, rossz volt.

Azóta inkább úgy vagyok vele, hogy inkább jöjjön meg rosszkor, majd kiokoskodom a helyzetet, minthogy valami baj legyen.

2013. márc. 27. 18:37
 14/19 anonim válasza:

Is-is!

Szeretem tudni. hogy minden rendben van velem, de a fájdalmakat annyira nem szívlelem!

Egyébként megkérdezhetem, hogy miért fontos ez neked?

Nem rosszindulatból, csak kíváncsiságból...

2013. márc. 27. 19:03
 15/19 A kérdező kommentje:

Hm.. Nem tudom... :-)

Csak kíváncsi vagyok, hogy ki, hogy van vele.. Szereti vagy utálja.. :-)

2013. márc. 27. 19:49
 16/19 anonim válasza:
Én nem szeretem, sőt teljesen kiakaszt. Erősek a görcseim és a vérzés is intenzív.
2013. márc. 27. 20:13
 17/19 anonim válasza:
Igazából engem nem zavar.. Nem szokott erős lenni, és nagyon vártam már, hogy megjöjjön, és nemsokára egy éve lesz meg, de mindig örülök neki egy kicsit.. A végére már mindenem kivan vele, mert általában 6 napos, de az elején, még szeretem.. Vagyis, nincs vele bajom:) de azért meg lennék nélküle!
2013. márc. 28. 01:04
 18/19 anonim ***** válasza:
#12-es vagyok: nekem is erős,általában 8 napig tart,többnyire nagyon fáj. még sem utálom :) én nekem sincs meg olyan rég óta.
2013. márc. 28. 13:59
 19/19 anonim ***** válasza:

Én azért nem szeretem,mert görcsöl a hasam,rossz a kedvem..

és azért szeretem,mert ha megjön nem kell nőgyógyászhoz mennem :D

2013. ápr. 9. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!