Van akinek NEM segitett a joghurtos tampon? Mennyi ideig hagyjam bent?
Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 14:46
11/17 anonim válasza:
Nyugodtan meg lehet kérdezni normális nőgyógyászokat a joghurtos tamponról!
Én doki mellett dolgozom asszisztensként, ő is szokta ajánlani, és amúgy nagyon jó szakember.
Az előbb a tapasztalatomat írtam le, de hát ha neked az sem számít, akkor így jártál.
Nem az én problémám végülis, én segíteni akartam, aki megfogadja, az jól jár, az ilyenek, mint te, vessenek magukra:)
12/17 anonim válasza:
De mondjuk te egy csomó kérdésnél Canestent ajánlasz, majd csodálkozol, ha nálad nem fog hatni, mivel rezisztens törzset kapsz el.
13/17 anonim válasza:
Senkinek soha nem ajánlottam soha Canestent, az csak pénzkidobás, gombanevelésre tökéletes.
14/17 anonim válasza:
kedves 8.
nekem nőgyógyász ajánlotta!!! és használt a joghurtos tampon !
17/17 anonim válasza:
Nagy baromsagot irt az aki azt mondta, hogy a joghurtban levo bakteriumokat megoli a gyomorsav :D Akkor mi ertelme lenne a probiotikumnak? Nem oli meg, az a lenyege, hogy azok eljutnak a belekbe es ott tovabb szaporodva jotekony hatasukat fejtik ki!! Es csak mondom, hogy a tejsavbacillusok mint a Lactobacillus, Acidophillus, Bifidobakteriumok amik alltalaban vannak egy natur elofloras joghurtban, mind megtalalhatok az ember beleiben, szajaban es a vaginajaban! Es a vagina sem steril, tele van bacikkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!