Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van akinek NEM segitett a...

Van akinek NEM segitett a joghurtos tampon? Mennyi ideig hagyjam bent?

Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 14:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
Joghurtos tampon? Az mire jó?
2013. márc. 26. 14:49
 2/17 anonim ***** válasza:
21%
gratulálok, azt ajánlom beszélgess el egy nőgyógyásszal. bár iylen iq-val egyáltalán nem kéne tampont használni!
2013. márc. 26. 14:52
 3/17 anonim ***** válasza:
68%

Jobban jársz, ha veszel a patikában hüvelyflóra helyreállító készítményt. Van kapszula, tabletta vagy kúp formájában is. Este kell egyet felhelyezni a hüvelybe az adott készítményen előírt ideig és helyreáll tőle a hüvelyflóra.

Ugyanis bármilyen jótékony hatása is van egy joghurtnak, ha valakinek erősebben sérült a bélflórája vagy gondolom a te esetedben a hüvelyflórája, ahhoz, hogy az kellőképpen helyreálljon, nagyon kevés a joghurt.

4/17 anonim ***** válasza:
36%
Hát ilyet még nem hallottam!Az mire jó?
 5/17 anonim ***** válasza:
68%

Előző vagyok, az első kettőnek írnám, hogy nem írt hülyeséget a kérdező, ugyanis a joghurtban rengeteg jótékony baktérium található és azzal valóban, ha belemártják a tampont, akkor jótékony hatással van a hüvelyflórára, csak írtam, hogy az magában nagyon kevés, hogy ha erősebb sérülés van.

És a joghurtban lévő jótékony baktériumok az bélflórára is jótékony hatással vannak.

2013. márc. 26. 14:54
 6/17 anonim ***** válasza:
74%
Bocs, 3-as voltam.
2013. márc. 26. 14:54
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon nem kéne eröltetni, ugyanis a joghurt nem steril. Nem erre gyártják, evésre gyártják, ott pedig a gyomorsav megöli a baktériumokat. A joghurt közel sem steril, van egy sebed a hüvelyedben, elfertőződik és pisloghatsz utána. Nem hiába lehet kapni hüvelyflóra-helyreállító készítményeket a gyógyszertárban.
2013. márc. 26. 14:57
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Csak azt használd amit az orvos ír fel!!!
2013. márc. 26. 14:59
 9/17 anonim ***** válasza:
59%

Drága utolsó előtti, gyógyszerlobbiról hallottál már?:))))

Nekem egy magándoki ajánlotta a fokhagymás-joghurtos tampont 1,5 évnyi folyamatos gyulladás után. Bármit írtak fel, nem segített. A tamponnal 2 nap alatt elmúlt, azóta 1x sem jött vissza :)

2013. márc. 26. 16:44
 10/17 anonim ***** válasza:
38%
Annak semmi köze a lobbihoz, hogy az ember nem dugdos magába olyan anyagokat, amelyek nem sterilek. Lett volna egy sebed, azóta is azzal harcolnál, mert szépen elfertőzted volna. Ha a joghurt tisztítva lenne, legalább ózonnal kezelt, de semmi, emberi fogyasztása tervezték. Az égett bőrt sem kened be tejföllel, mondjuk te lehet, de nem kéne.
2013. márc. 26. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!