Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan fájhatna a hasam mensi...

Hogyan fájhatna a hasam mensi közben?

Figyelt kérdés
Elég hülye kérdés, mert örülnöm kéne, hogy nem fáj, de én azt szeretném, hogy fájjon.

2013. márc. 25. 16:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
15
2013. márc. 25. 18:49
 12/22 anonim ***** válasza:
Ohh akkor hidd el fog még fájni :) decaddig élvezd míg nem fáj !
2013. márc. 25. 18:55
 13/22 anonim válasza:
Szia! Képzeld nekem sem fáj a hasam soha menzesz alatt! És én nagyon szerencsésnek tartom magam ezért! Annyian mesélték már h. így fáj meg úgy fáj, és h. még suliba sem jöhet miatta! Én ilyenkor hálát adok az égnek h. én semmit sem tudok az ilyen görcsökről/fájásokról! Úgyhogy ha van egy kis eszed akkor ne akard h fájjon a hasad, ahogy én hallottam egyáltalán nem olyan "kellemes" vagy "izgalmas" dolog mint amilyennek elképzeled...
2013. márc. 25. 18:58
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarod mások orrára kötni a menstruációd? Így akarsz sajnálatot és figyelmet kicsikarni? Hát kiábrándítalak, hogy nem fogsz. Ez egy természetes dolog, és nem igazán szokták az ember lányát miatta pátyolgatni a haverok.

Egyébként alkati kérdés, hogy fáj-e. Genetika.

2013. márc. 25. 19:53
 15/22 anonim ***** válasza:
Jaj Te lány.:) Örülj neki tényleg,hogy nem fáj. Én sajnos ezzel küzdök már lassan 9 éve. Hidd el néha úgy fáj,hogy még az ellenségemnek se kívánom. Egyszer átélnéd, össze tennéd a két kezed,hogy milyen szerencsés vagy. Szóval örülj neki de komolyan. ;)
2013. márc. 25. 23:19
 16/22 anonim ***** válasza:

1:MAZOCHISTA.

2: hidd el,sokkal jobb görcsmentesen lenni,mint görnyedni a padban a fájástól!

3: mivel nekem már volt nagyon erős fájásom a suliban és láthatták hogy mi van,mégsem kérdezték meg hogy hé te,menstruálsz? max legyintettek,hogy meg van neki,biztos azért.

4: inkább írd ki a homlokodra azt hogy megvan,nehogy már azért viseljél el fájdalmat,csak hogy tudják az emberek hogy neked megvan. mintha az egy fantasztikus különlegesség lenne.. miért jó az ha tudják?! rajtad kívül nők száz milliói menstruál,nem te vagy az egyedüli..

5: a fájdalom egy olyan hormontól függ,amit te nem tudsz befolyásolni. szóval felejtsd el a dolgot!

15L

2013. márc. 26. 15:48
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mazochista! :-)
2013. márc. 26. 18:17
 18/22 anonim válasza:

(Nekem még nem jött meg)

De amúgy nektek milyen volt amikor megjött és hogyan vettétek észre?

2013. márc. 26. 21:46
 19/22 A kérdező kommentje:
Nekem azon a napon; amikor megharapott a kutya. Ideges voltam azon a napon, és a kórházban éreztem vmit a bugyiban, de nem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki. Majd vendégségbe mentünk, el sem akartam menni a wc, de elmentem és meghozta késéssel; dec. 27-én a Mikulás az ajándékot... vagyis nem az, de mindegy. .. :-)
2013. márc. 26. 22:49
 20/22 A kérdező kommentje:
Mármint otthon mentem el a wcre szerencsére.*
2013. márc. 26. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!