Most akkor ez menstruáció? (többi lent! )
Figyelt kérdés
tegnap és ma észrevettem a bugyimban ilyen fekete darabokat, meg barnás-feketés pirosas valamit..most akkor meg fog jönni? légyszi a hülye válaszoktól kíméljetek! kösz! és még valami: azután még mennyit fogok nőni miután megjött? (11,5 éves lány , 164 cm)2013. márc. 25. 16:30
11/18 A kérdező kommentje:
és ha wc papírt tekerek a bugyira az megteszi?
2013. márc. 25. 18:57
12/18 anonim válasza:
Egy ideig biztosan, de nem tudhatod, mikor vált erősebbre, és mikor ázik át... de miért ódzkodsz a betéttől? Anyukád is biztosan menstruál, nem nézne rád furcsán, ha azt mondanád, anya, szerintem megjött, adnál egy betétet?
13/18 A kérdező kommentje:
csak addig akarok wc papír használni amíg ez a fekete darabkák, meg ezek vannak...mikor meg jön és véres lesz akkor persze hogy fogok használni! :)
2013. márc. 25. 19:20
14/18 A kérdező kommentje:
de az normális hogy az egész bugyim fekete és barna ott ahol hozzáér 'ahhoz' ??? mert félek nem tom hogy mi lehet az
2013. márc. 25. 20:47
15/18 anonim válasza:
Figyelj: Ezt anyukáddal kéne átbeszélni, v.nagynéni, esetleg osztályfönöknőd. Betét kell! Amit tapasztalsz <barna fekete db.ok elhalt szövet illetve alvadt vér> normális. Ha fájni fog az is normális! Előbb utóbb nőgyógyászhoz is el kell majd menni! Szóval beszélj anyával bizalommal!
16/18 anonim válasza:
Miért is kellene 11.5 évesen nőgyógyászhoz mennie????
17/18 anonim válasza:
elmondom neked hogy a második mensim ilyen barna maszatolás volt 7 napig. tisztaságit használtam! én is kipróbáltam a wc papíros dolgot,de pár percig volt csak jó.
inkább t.betét! meg amúgy sem tudhatod hogy mikor válik erőssé. és 98% hogy ez menstruáció.
a növekedésről nem tudok mit mondani. van aki utána nyúlik meg,van aki ugyanúgy nő mint eddig,és van olyan(pl. én),akinek miután megjött a "mikulás",nem nőtt szinte semmit.
4 hónap múlva 15
18/18 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm minden értelmes válaszolónak! :)
2013. márc. 26. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!