Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez mar az első menszi?

Ez mar az első menszi?

Figyelt kérdés
Par napja nagyon görcsöl a hasam , és 1-2 hete folyamatosan van barna vérzésszerűségem...Eddig is volt barna pár éve de nm ennyi ideig ,most úgy érzem több jön ak ez most mi?pliz rendes válaszokat ! 13

2013. márc. 24. 20:39
 1/8 anonim válasza:
Nagy valószínuséggel.
2013. márc. 24. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez valszeg egy gyenge mensi. biztosat senki nem tud mondani! :)
2013. márc. 24. 21:18
 3/8 anonim ***** válasza:

nem lehet tudni.

nekem 2011 március végén volt egy halvány barna folt a bugyimban,semmi több. aztán ténylegesen 2012 októberében jött meg.

lehet hogy menzesz,de lehet hogy csak előjel. ha 1-2 hete van akkor az nem normális. vagy "furcsa" havi vérzés vagy fertőzés.

2013. márc. 24. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan van 1-2 hete, akkor a biztonság kedvéért orvoshoz kell menned! Mindenképpen szólj Anyukádnak!!!!
2013. márc. 25. 07:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem csk azért volt ,mert beteg vagyok, ma sem voltam suliba és ma nem is láttam semmit a bugyimban, nálunk most vlmi vírus van ,lehet ,hogy köze van ,de azért koszi a válaszokat!
2013. márc. 25. 08:44
 6/8 anonim ***** válasza:

menjetek el orvoshoz. majd ő kideríti hogy egy gyenge menzeszről vagy fertőzésről van-e szó. mert ha a hüvelyedből jön és nem havi vérzés,akkor tuti valami fertőzés.

szólj anyának!

2013. márc. 26. 14:22
 7/8 A kérdező kommentje:
hello nm mentem orvoshoz ,mert nagyon hideg volt es suliba se voltam ,mert ezen kivul beteg voltam es eszrevettem ,hogy havi ,koszi a segitseget
2013. márc. 27. 14:14
 8/8 anonim ***** válasza:
megjött? jaj de jó,gratulálok! :D üdv a klubban. lehet hogy most furcsa,de majd hozzászoksz :)
2013. márc. 27. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!