Fáj a mellem! Nem vagyok benne biztos, hogy a mellem, lehet, hogy inkább oldalt, vagy mélyebben? Mi lehet ez, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudom pontosan... Próbáltam kitapintani, de így sem vagyok biztos...
Pár hete kaptam egy erőteljesebb ütést a mellemre. Akkor nagyon fájt, utána elmúlt de azért azóta érzékenyebb az a terület. Tegnap páromnak együttlétkor volt egy "rossz" mozdulata, úgy megszorította a mellem, mintha valami "roppant" volna.
Azóta egyfolytában tompán fáj. Ráadásul ha mélyebb levegőt veszek, vagy ha ásítok, tüsszentek már kissé össze kell "görnyednem", mert a fájdalom belémhasít, olyan szúró érzéssé válik. Nőgyógyászhoz menjek? Oda sajnos legkorábban csak hétfőn tudok menni, de addig???
2008. jún. 11. 08:37
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy a bordád, vagy a szegycsontod megrepedt, és az sugárzik ki a melledbe. Nekem is volt ilyen. Ne nyomogasd, ne piszkáld. Szerintem minél előbb menj nőgyógyihoz, ne várd meg a hétfőt. Vannak olyan rendelések ahol du.8-ig is fogadnak. Én a helyedben azért is elmennék minél előbb, hogy megnyugodjam. Biztos nincs gáz!
2/2 anonim válasza:
Szia! Menj el a háziorvosodhoz, nekem is fájt a mellem és mell uh-ra küldött, ahol mindent rendben találtak.
A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!