Nagyon sok, fehér-halványsárga darabos folyás. Nincs szaga, nem ég, nem viszket. Hüvelygomba lenne? Többi lent.21/L
kb 2 hónapja azt veszem észre, hogy menstruáció előtt 1 héttel a fent említett tüneteim jelentkeznek. 10 éve menstruálok, de ilyet még nem tapasztaltam. Se szaga, se viszketés, se égés, se semmi. :s tisztasági betéten, wc papíron a váladékban pici apró golyócskák vannak. amint elmúlt a havibaj, abban a pillanatban ezek a tünetek is megszűnnek, majd újra kijönnek a nem várt előtt.. nem szedek fogamzásgátlót. IGEN, el fogok menni dokihoz, de mégis kíváncsi vagyok hogy jár-e valaki hasonló cipőben, illetve hogy ez normális-e, vagy egyáltalán mi lehet ez?
előre is köszönöm
végül elmentem dokihoz, hüvelygyulladást állapított meg :/
Kaptam rá Dalacin krémet és Klion hüvelykúpot.. most csinálom immáron 6. napja, 10 napos a kúra.. soha többé nem halogatok ilyesmit :/ tanuljon mindenki az esetemből !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!