Darabos folyás, viszketés, alhasi fájdalom. Biztosan gomba?
Most először vannak ilyen tüneteim. 2 hete volt nőgyógyászati szűrésem, akkor írtak le kis fertőzést, de a doki szerint ha nincs tünetem semmit se jelent.
Erre kb egy hete fájdogál a hasam méhtájékon, 2 napja viszket és ma már fehér, darabos, a szokottnál nagyon mennyiségű folyásom van, ám nincs kellemetlen szaga.
Ez tuti gomba? Gynophlyus kapszulát tettem fel, néhol azt írták, hogy amíg nem kellemetlen szagú addig elég ez is(tejsavbaktérium van benne, visszaállítja a pH-t). Vagy mindenképpen Canesten combi?
Menj vissza a nődokihoz!! Ha volt valami kis fertőzésed a szűrésen, de nem kezelték, azt baromi rossz döntés volt a doki részéről. Nekem sem voltak panaszaim, tüneteim, de mivel a kenetemből kitenyészett egy kis gomba, írtak fel gyógyszert!
Felelőtlen volt az orvosod! Megvárta míg tüneteid is lesznek!! Most már biztos kell kezelés.
Nagy valószínűség szerint gomba, de akár egyéb fertőzés is lehet, főleg, ha élsz nemi életet.
Ne kezelgesd magad házilag!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!