Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez most mi? Nagyon fáj a...

Ez most mi? Nagyon fáj a hüvelyem szombat óta, szombaton nagyon viszketett is meg égetett, de a viszketés elmúlt, már vasárnapra a fájdalom is.

Figyelt kérdés

Tegnap szeretkeztem a barátommal és akkor nagyon fájt a szex az elején, de utána elmúlt, 2.jára már nem is engedtem annyira fájt... Ez nem gomba mert elmúlt a viszketés, vmi fertőzés vagy mi ez?

Volt már vkivel ilyen? Feltétlenül dokihoz ment vele vagy vett Canestent rá attól függetlenül, hogy gomba volt e az avagy sem és várt vele lesz ami lesz? Tudom, hogy orvoshoz kéne mennem, sztem fogok is...

Köszi a tanácsokat!

2009. aug. 12. 02:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószinű összeszedtél vmi fertőzést, de ink. menj dokihoz!!
2009. aug. 12. 02:34
 2/4 anonim ***** válasza:
A párod is nézesse meg magát, mert egymást visszafertőzhetitek!!!
2009. aug. 12. 02:57
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem ugyanilyen volt (a tünetek alapján) és doki mondta, hogy gomba. kaptam kúpot és gyógyszert is és a páromat is kezelni kelett, hogy ne fertőzzük vissza egymást, amíg pedig nem gyógyultatok meg, ajánlom az óvszert!

31/L

2009. aug. 12. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:
canesten combi, a kenőccsel pedig a barátod is kenegesse a péniszét pár napig.
2009. aug. 12. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!