Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az tényleg igaz, hogy a nőnek...

Az tényleg igaz, hogy a nőnek idővel (évek múlásával) kevesebb lesz a menstruációs vérzése?

Figyelt kérdés
Ezt csak azért kérdem, mert most olvastam egy kérdésre pár választ és ott ezt írták. Egyébként magamon is ezt kezdem tapasztalni...és eddig kicsit paráztam, hogy valami baj lehet akár. Nekem 11 évesen jött meg, az elejétől rendszeres volt de erős vérzésem volt...volt, hogy 7-8 napig tartott. Most 22 vagyok és kb. 5-6 napig tart, de így visszaemlékezve kevesebb is jön, mint akkoriban. De akkor ez ugye normális? Bocsi a hosszú kommentért és köszi a válaszokat!
2009. szept. 17. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
annyi amennyi. ez mindenkinél más. majd 50-55 éves korodra fog lecsökkenni és szépen elmúlni. nincs okod aggódni 14/L
2009. szept. 17. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez vagy marhaság vagy én vagyok - az egyik a sok ezerből - kivétel: maholnap 40 évesen a 2.és 3. napomon még az ob super plus is csak alig másfél óráig bírja. Azért reménykedni szabad, igaz? :=)
2009. szept. 20. 21:41
 3/4 anonim válasza:

én 7-9 napokkal kezdtem 13évvel ezelőtt

most 4-5 nap

25/L

2009. szept. 24. 13:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem 5-6 nap volt tinikoromban és erősebb vérzés, most 2-3 nap gyenge vérzésem van.

25/N

2012. márc. 3. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!