Miért fáj a szex?
1 hónapja fagyasztották le a méhszájsebem, ami korábban nem okozott fájdalmat, csak folyamatosan fertőzéseim voltak miatta. Időközben elkezdtem fogamzásgátlót szedni. Egy hónapig nem szexelhettünk a párommal a fagyasztás miatt, és most, amikor szexelhetnénk, egyszerűen nem tudunk... Nekem nagyon fáj, száraz voltam első próbálkozásra, de másnap síkosítóval is fájt, és hiába próbálkozunk, már a behatolás is nagyon fájdalmas, és ha picit beljebb megy, akkor is, mintha valami útban lenne, vagy túl szűk lennék, vagy nem tudom :/ A fogamzásgátló miatt lehet, hogy hüvelyszárazságot okoz?
20/L
Lehet, hogy köze van az egészségügyi előzményeidhez. Először erre gondolnék.
A másik, ami nekem igazolódott, hogy évek óta fájdalmas volt a férjemmel a szex kezdete. Előtte nem, csak egy pár éve. Olyan érzés volt, mintha a behatolásnál lenne egy szűkület, ami nem engedné tovább a dolgokat és fájdalmat okozott és kellett egy kis bejáródás, mire úgymond vinni lehetett tovább a dolgokat.
Orvosilag rendben voltam, tehát semmi kézzel fogható dolgot nem találtak, hogy mi miatt lehet, míg a női háziorvosom annyit mondott, hogy szerinte pszichésen van. Egyébként is szorongásos típus voltam, pánikrohamaim is voltak, amivel magam próbáltam boldogulni, de annyi minden összejött, hogy végül pszichológushoz kerültem, illetve jógázni kezdtem. A beszélgetések és a jóga meghozta a hatását, a szexben is változás állt be és bármilyen hihetetlen, de úgy néz ki, hogy kezd múlni a fájdalom, hosszú évek óta a legutóbbi együttlétünk alkalmával semmilyen fájdalmat nem éreztem behatolásnál.
Szerintem mindenképpen megér egy orvosi vizsgálatot a dolog. Ha ott mindent rendben találnak, akkor lehet hogy nálad is pszichésen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!