Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek ez terhesség jele?

Szerintetek ez terhesség jele?

Figyelt kérdés
Késik.De csináltam tesztet és negatív lett.Sose szokott késni.a hasam olyan mintha görcsölne de a menzesz még sehol.6nap után csináltam a tesztet azóta késik és akkor lett negatív.
2013. márc. 22. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Utalhat rá, ezek a tesztek nem 100%-ak. De több barátnőm is él nemi életet, nekik és van hogy egyszer csak késik. Azért a biztonság kedvéért elmennék orvoshoz. Mennyi idős vagy?
2013. márc. 22. 23:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen tudom hogy nem száz százalékosak a tesztek hanem 99-százalékosak.18éves vagyok.És eddig nem volt gondom mindig rendszeres volt a menzeszem.Azért sem értem mi miatt késhet ennyit most!Jövő héten az lesz muszáj lesz orvoshoz fordulni ha nem jön meg.Szerintem a teszt ha 6napja késett akkor már, kimutatta volna a terhességet.Ha az lenne a gond.Akkor ha terhes nem vagyok akkor nem értem mi lehet a gond.Mindenesetre tesztelek még egyet hétfőn ha addig nem jön meg és ha akkor is negatív akkor megyek orvoshoz.
2013. márc. 23. 11:16
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem zárnám ki persze a terhességet sem de úgy gondolom annak a tesztnek már kelet volna mutatni akkor is valamit egy halványabb csíkot vagy valamit és nálam sehol sem csak egy csíkot mutatott.Ezért sem értem hogy mi lehet a gond.Nem jártam még nőgyógyásznál eddig persze. terveztem már elmenni mivel élek már nemi életet de nem gondoltam hogy először ilyenért kell majd mennem...Nagyon, aggódok.
2013. márc. 23. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!