Belelehet ulni ugy sos ulofurdobe, hogy kozben megvan a mesi?
Sajnos a napokban nagyon felfaztam es nincs lehetosegem elmenni az orvoshoz, readasul megis van igy...
Valakinek van vmi jo tanacsa??
Persze, hogy bele ülhetsz. Semmi bajod nem lesz tőle.
De emellett igyál nagyon sok teát a legjobb a Vásárolhatsz filteres verziót is, de gyógynövényboltban is beszerezhetsz szárított csalánlevelet, mely gazdag vitaminokban és ásványi sókban. Egy maroknyi csalánlevelet forrázz le fél liter vízzel, hagyd állni 15 percig, majd szűrd le. Az elkészült forró italt ízesítheted mézzel és citrommal. ajánlott napi 2 litert folyadékot inni! Szénsavasat viszont ne igyál!
Egy lábasban forralj vizet. Egy maréknyi kamilla virágzatot csomagolj bele gézbe, és áztasd a forró vízben egy 10 percig. Majd ebbe a vízbe ülj bele, persze olyan hőmérsékletűbe, amelyet kibírsz.
Januárban én is fel voltam fázva. Nekem a háziorvosom tanácsolta ezt. Napi 2x csináltam 3-4 napig, és meggyógyultam.
Szerintem mensi alatt is beleülhetsz nyugodtan, hiszen nem órákat ücsörögsz majd a vízben. Előtte jól tisztítsd meg a kádat, így nincs nagy fertőzésveszély. Jobbulást!
NAGYON KOSZONOM A HASZNOS TANACSOKAT!!!
Nagyon aranyosal vagytok. :-)
Megcsinaltam, nem volt semmi extra azt leszamitva hogy masnapra elmult es aztan egy nappal kesobb megint megjott.
Sokat segitett + melegitoparna es mentatea...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!