Ennyi gyógyszerbe belelehet halni? FONTOS!
én azt hallottam róla, h bele lehet halni. ki kéne mossák a gyomrát sürgősen
nem véletlenül Vajknak hívják az illetőt?
Én anno kb. 35db 1mg-os Xanaxszal próbálkoztam... A halálhoz kevés, ha nem ivott alkoholt is,vagy nem kombinálta mással. A benzodiazepinek már "túl biztonságosak", épp az öngyilkosjelöltek miatt fejlesztették ki őket a közismerten nagyon veszélyes barbiturátok helyett....
Viszont tapasztalatból mondhatom (mivel hatóanyagát tekintve mindkét szer ugyanaz), hogy lesz majd tőle egy jó kis anterográd ammnéziája (vagyis attól kezdve,hogy a sok tabletta elkezd hatni, addig amíg ki nem tisztul a szervezetéből nem fog emlékezni semmire, se arra hogy hol volt,se arra,hogy kikkel beszélt, stb.)... Valószínűleg először kába lesz, meglassul a beszéde, a mozgása koordinálatlanná válik, majd nagyon mélyen elalszik, görcsölhet, lelassulhat a légzése, a keringése, aztán ha magához tér, semmire nem fog emlékezni, és jönnek majd az igen komoly elvonási tünetek, mint remegés, görcsök, fejfájás, félelemérzet, stb.Emellett a májenzimei is megemelkedhetnek, illetve károsodhat a mája.
Nekem a bevétel után 30 perccel mosták ki a gyomromat a mentők, és ennek ellenére is igen komoly hatással voltak rám a bevett tabletták...Plusz a gyomormosás sem volt egy kellemes procedúra...
Úgyhogy nem érdemes ezzel játszani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!