Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátló mellékhatása...

Fogamzásgátló mellékhatása lehet, hogy nem jön meg a menstruáció?

Figyelt kérdés
2. hónapja szedem a Mystral nevű fogamzásgátlót. Az első hónapban nem jött meg a menstruációm. A 7 nap szünet után elkezdtem a második levél beszedését, amiből még 5 szem van hátra, de már egy hete nagyon fájnak a melleim és meg is nőttek. Lehetnek ezek a gyógyszer mellékhatásai?
2013. márc. 21. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem te terhes vagy, valószinűleg már az első hónapban teherbe estél.
2013. márc. 21. 14:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia!

Először is köszönöm a választ. :)

Kizártnak tartom, hogy terhes legyek, mert előtte 6 év igazolt sikertelenségem van ezen a téren. Azért kezdtem el szedni a gyógyszert, mert nagyon erős volt mindig a mensim, és görcsöltem is. Soha nem volt még olyan, hogy nem jött meg. Illetve minimális hormonprobléma is volt. :) Tény, hogy éltem nemi életet... de akkor is. :)

2013. márc. 21. 14:46
 3/4 anonim válasza:
Anyának nem lehet gyereke..mondták ezt az orvosok kb. 12 évvel ezelőtt.. és most van egy 3 éves kisöcsém.
2013. márc. 27. 15:36
 4/4 A kérdező kommentje:
A gyógyszer okozta, hogy nem jött meg. Semmi kórosat nem találtak nálam.
2014. jan. 14. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!