Mitől lehet ez? Megváltozott menstruáció.
Figyelt kérdés
26 éves vagyok, több éve szedek fogamzásgátlót. A mostani vérzésem teljesen más, olyan, mint még mielőtt nem szedtem tablettát. Az állaga is más és sokkal tovább tart, 2-3 napig szokott és első éjjel vérzek csak. Most már 4. napja megvan erősebben, éjjelente is.
Ma reggel iszonyatosan fájt a hasam, lent kétoldalt, majd középen. Nem tudom ez összefügg e vele, vagy inkább bél dolog volt. Voltam nagywc-n, nem egyből, de utána elmúlt.
Kb olyan érzésem van, mintha hatóanyag nélküli tabletták lennének az új levélen, mert pont olyan, mint mielőtt nem szedtem semmit.
2013. márc. 15. 12:53
1/2 anonim válasza:
Szia! Elképzelhető, hogy nem jó neked a szóban forgó tabletta. Szerintem mindenképpen keresd fel a nőgyógyászodat, főleg, ha fájdalmaid vannak.
2/2 A kérdező kommentje:
De már ezer éve ezt szedem.
2013. márc. 15. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!