Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miómára szedett-e valaki...

Miómára szedett-e valaki Esmya gyógyszert?

Figyelt kérdés
Elég nagy miómám van 110*7,7 mm-es a hátsó méh falban a doki ezt a gyógyszert írná fel, mert így talán elkerülhető lehetne a műtét, amit nagyon nem akarok!

2013. márc. 21. 09:05
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Nekem is hasi volt, minden rendben ment. Sok sikert műtét után csak arra gondolj hogy holnap már könnyebb lesz.
2015. jan. 12. 11:49
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Túl vagyok a műtéten. Sokat köszönhetek Mika Péter doktor úrnak Győrben, hogy a jó nagy miómámat a méhem megtartásával ki tudta operálni.
2015. jan. 23. 08:09
 23/25 anonim ***** válasza:

Most írták fel az esmya - t. Ha megjön, első naptól kell szednem.

Nektek is így kellett??

Ha jól láttam 28 db / doboz.

Sok mindenről tájékoztattak, arról csak most olvasok, hogy elmarad a vérzés. Azt gyanítom nem mindig, mert mondták volna, ne lepődjek meg ha a következő kimarad. ( és emlékeznék is erre )..

Közel az 5X hez tuti klimax. Jó pár hónapja sokkal fájdalmasabb, erősebb, darabos volt. Amúgy is rendszeresen járok CT szűrésre.

Vérszaporítót, már felírták.

2015. márc. 8. 22:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Meg kellett várni míg lezajlik és az utolsó napon kezdeni. A vérzés nem volt egyáltalán a 3 hó alatt, amíg szedtem.
2015. márc. 9. 20:53
 25/25 anonim ***** válasza:

Köszi a választ.

Mindenképp kiváltom, a mellékhatások ellenére is.

Patika ahova járok, ismernek, ismerem Őket. Eddig még bármi olyan gyógyszeres kérdésem volt, válaszoltak.

Sőt... ( pl hüvelygombára a kaukázusi kefírt ajánlották irrigálsára ) Nem lehet hogy a gyakran visszatérő kellemetlen vendég előszele volt a mimának??

Tudom az onkológia számát, az se kizárt a rendelőbe keresem, és megkérdezem. ( Ősidők óta oda járok. arra hivatkozom, elfelejtettem mit mondott az adagolást illetően )

2015. márc. 10. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!