Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor mikor kell megjönnie?

Most akkor mikor kell megjönnie?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapba már nem vettem be a fog.gátlót egészségügyi okokból és nem tudom,h most akkor mikor is kell megjönnie?

Nagy rá az esély,h össze vissza fog??

Anno mikor abbahagytam semmi bajom nem volt..most vajon lesz?

Nővérem mikor abbahagyta akkor neki 1 hónapban 3 szor jött meg..mondta neki a doki,h kezdje elöről mert nincs még felkészülve a szervezte a leállásra...és azt mondták neki,h ha ez nem múlik még lehet meg is kell kaparni.:S szerintetek mennyi erre az esély??

Ja és akkor hány napot kell számolni??

2009. szept. 16. 21:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy majd kiderül... Mindenkire máshogy hat ha abbahagyja a szedést, van aki meg se érzi de akad akinek teljesen felborul a hormonháztartása. Az se mindegy mekkora hormontartalmú gyógyszert szedtél. Erre a nődoki tud választ adni, de még ő se lehet biztos benne hogyan hat a szervezetedre. Várj és ha gond lesz akkor orvos, addig felesleges aggódnod! :)
2009. szept. 16. 21:45
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem aggódom,csak szeretni tudnám h kb mikor jön meg:)

Amúgy yadine-t szedtem:)

2009. szept. 16. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!