Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 15/L. Egyik mellem nagyobb...

15/L. Egyik mellem nagyobb mint a másik. Nem nagyon vészes, de azért én látom. Szerintetek "beéri" a jobb mellem a balt v örökre aránytalan leszek? :S

Figyelt kérdés
kicsit elkeseredett vagyok emiatt.. tudom tudom.. minen nőnél ígyvan, de mégis... azért láccik. amire végleges lesz jobb lesz?:S v örökre ien leszek és majd később csak a műtét segíthet?:\'(
2009. szept. 16. 19:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Senkinek sem egyforma, a két lábad, combod, kezed se egyforma vastag
2009. szept. 16. 19:22
 2/7 A kérdező kommentje:
jo persze tudom, de azért ez gázosabb.. 1 fürdőruciban.. ien háromszög alakú és akk egyik tökszép gömbölyű műsik meg alig alig.:s nameg a barátom.:S bár neki ez nem probléma..
2009. szept. 16. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
A nőknek nem egyforma a mellük, nyugi, teljesen normális vagy. :) Az, hogy ez nem mindig látszik, csak a jó melltartóknak köszönhető.
2009. szept. 16. 19:35
 4/7 anonim válasza:

mikor nekem elkezdett nőni,akkor csak az 1-ik..(először nem tudtam,mitől púpos xD)..

aztán most már megnőtt mind a 2..nemtom megmondani,h egyformák e,de látszatra azok =)..ne aggódj,biztos neked is hamarosan egyformák lesznek,csak várnod kell =)..

2009. szept. 16. 19:36
 5/7 A kérdező kommentje:
kössszi utolso, megnyugtattál:)
2009. szept. 16. 19:39
 6/7 anonim válasza:

uccsó vok:

nagyon szívesen ^^..nekem is jó érzés,hogy nem csak én estem át ilyenen :D

2009. szept. 16. 19:47
 7/7 anonim válasza:
én 16 vagyok, és ugyanezzel a problémával küzdök.. neked mikor érte be az egyik a másikat? hány éves korodban, vagy mennyi idő után?
2011. máj. 11. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!