Normális ez a hasfájás?
Figyelt kérdés
3 hónapja szültem.Minden rendben volt az egészségemmel,de az utóbbi 1 hónapban majdnem minden nap görcsszerüen fáj a hasam,vagy a petefészkem...nem tudom.Más is igy van ezzel?Vagy felfáztam?Orvoshoz nincs időm menni most.2013. márc. 20. 12:31
1/1 anonim válasza:
Én ugyan nem szültem mostanában, de nekem is ez a bajom már pár hete. Úgy megkeserítette mára mindennapjaimat (derék, vese táji fájdalmak is lettek a végére), hogy csak elmentem orvoshoz. Nem lehetett egyszerű felfázás, mivel próbáltam az ülő fürdőzést, melegen tartás, sok folyadék, tőzegáfonya tea stb. Ez általában nálam már együtt használ. Most nem használt.
A doki megállapította, hogy hólyaghurut mellett enyhe gyulladásban is van kb az összes női nemi szervem ahogy van és több tucat gyógyszert kaptam rá.
Nem normális, ha valami fáj, én mindenképpen azt mondanám, hogy szánj időt orvosra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!