Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Klion D t irt fel a doki...

Klion D t irt fel a doki gombás fertőzésre. Napi 2szer, nem túl sok?

Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
azt en ugy tudom napi egy es este ha lefekszel akkor kell felhelyezni mert kulonben kifolyik.
2009. szept. 16. 13:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem is furcsa, de ha ő ezt írta fel, akkor így van. nyilván elmondta, hogy kell használni, hogy hatásos legyen a kezelés. nekem is ezt írták fel, de nekem irritációt okozott :S
2009. szept. 16. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztem is este 1.Mert ha reggel felrakod akkor nem hat.Elolvad és kifolyik.Nekem nagyon sokszor írt fel Klion D-t.Te nem viszketsz tőle?

Én mikor felrakom meg akarok őrülni annyira viszketek.És ez úgy harmadik este mikor rakok fel akkor már nem érzem.

2009. szept. 16. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
szájon át szedhető tabletta, vagy hüvelytabletta? Mert a szájon át szedhetőnél teljesen normális a napi 2.
2009. szept. 16. 13:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Így van,a hogy ez elöttem szóló mondta. A kombinált kezelés hüvelytabletta + orálisan szedhető tablettából áll.

Abból meg tök normális a kettő :)

2009. szept. 16. 13:47
 6/8 anonim válasza:
100%
Az orvosok nem hülyék. Szedd úgy ahogy mondta!!!
2009. szept. 16. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Hát én egy egyszerű aftára szedtem napi 2x kliont... Szóval egy gombás dologra sem lehet sok. Feltéve ha szájon át szedhető gyógyszerről beszélsz.

Ha hüvelybe helyezendő, akkor viszont ha reggel berakod, akkor kifolyik, szóval.

Bízz az orvosban, ő tudja a dolgát:)

2009. szept. 16. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
jajj gyerekek, ne foglalkozzatok ezekkel a nemmindighasznos szerekkel! és akkor még finoman fogalmaztam. próbáld meg a gyógyszertárban kapható (ezt is orvos ajánlotta) borax glicerint. steril gézt összesodorsz, átitatod vele és felhelyezed. szuper. ennél már csak az ezüstkolloid jobb.próba cseresznye...
2009. szept. 17. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!