Hüvelyi fertözésre mit ajálatok ha nem gombás eredetü? Ne recept köteles gyogyszert irjatok orvoshoz nem tuddok vele menni
"Miért nem tudsz orvoshoz menni?"
Gondolom azért, mert Magyarországon nincsen ingyenes nőgyógyászati ellátás, magánrendelőt fizetni meg nincs pénze. Ne mondja nekem senki sem, hogy a közel 1 hónapos várakozási időt ellátásnak lehet nevezni, ez nem ellátás, hanem egy fos. Egy FOS. Mire eljut az ember a nőgyógyászhoz, vagy elmúlik magától a betegség, vagy beledöglik. Szánalmas.
Ha hüvelyi fertőzés, akkor valahonnan elkaptál valamit, ergo mindenképp szükséges az orvos.
Az előttem szólókkal ellentétben úgy gondolom és tapasztalom, hogy van ingyenes nőgyógyászati rendelés a városi rendelőkben. Az én jelenlegi orvosomhoz anno a magánrendelésre mentem, majd miután kiderült, hogy sajnos többször kell majd menjek hozzá, ő ajánlotta fel, hogy menjek az egészségházba, és akkor nem kell fizessek...
Az irrigálás jó ötlet, ha gyulladásod van, de az nem ugyanaz, mint a fertőzés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!