Az orvos azt mondta, hogy hátrahajló méhem van. Megkérdeztem tőle, hogy ez mit jelent, és azt mondta, hogy ez olyan, mintha valakinek elállna a füle. Igaz ez? :/ van még valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 11:30
11/18 anonim válasza:
Figyelj, abból gondoltam, hogy nem néztél utána, mert olyan volt a kérdésed.
"Az orvos azt mondta, hogy hátrahajló méhem van. Megkérdeztem tőle, hogy ez mit jelent, és azt mondta, hogy ez OLYAN, MINTHA VALAKINEK ELÁLLNA A FÜLE. IGAZ EZ? :/ van még valakinek ilyen?"
A nagybetűs részből gondoltam, nem akartalak megbántani különben, nem az a fajta ember vagyok.
12/18 A kérdező kommentje:
:D jól van akkor megnyugodtam .
csak azért írtam azt, mert tényleg azt mondta a dokim ! azt is mondta, hogy minden tizedik lánynak van ilyen.
2009. szept. 16. 13:12
13/18 anonim válasza:
hát ha így állunk..Én sem kötekedésből linkeltem azt be, de a kérdésedből az jött le hogy nem néztél utána :D De akkor bocsi
14/18 A kérdező kommentje:
nincsharag :)
2009. szept. 16. 13:58
15/18 anonim válasza:
Ugyan ezt mondták nekem is:)De furi na mindegy.Még annyit tet hozzá hogy nehézkes lesz a teherbeesésem.Durr neki 8hónapja szültem meg a gyönyörű kislányomat:)
16/18 anonim válasza:
Második válaszoló!
Ezt a linket hogy csináltad???:)
18/18 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló méhem van, semmi gáz vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!