Az orvos azt mondta, hogy hátrahajló méhem van. Megkérdeztem tőle, hogy ez mit jelent, és azt mondta, hogy ez olyan, mintha valakinek elállna a füle. Igaz ez? :/ van még valakinek ilyen?
a második válaszadó egy ostoba.. -.-
a többi válasz viszont hasznos volt, köszönöm szépen :)
A második válaszolónak egyrész igaza van, másrészt nem tudom miért hiszed, hogy itt bárki is okosabb az orvosodnál (hacsak nem orvos az illető). Miért kell csípőből hülyének nézni mindenkit? Most nézz magadba és döntsd el, hogy ki az ostoba és ha még mindíg arra tippelsz, hogy a második válaszoló (esetleg én, mert most baromira besértődtél), akkor nagy valószínűséggel te vagy az!
(Ha a kérdésedben tapasztalatokat kértél volna, akkor nem kötöttem volna beléd, mert azt az orvos tényleg nem tud mondani, de ilyet, hogy megkérdőjelezed, hogy létezik-e ilyen... Igen, mindenbizonnyal poénkodott veled a doki, mert épp humoránál volt... -.-)
mielőtt feltettem ezt a kérdést már utánanéztem több oldalon is, nem vagyok annyira hülye h ne tudnám beírni a google-ba.. de ennyi erővel bármelyik kérdésre ez lehetne a válasz.
köszi azoknak akik próbáltak segíteni . :)
nem sértődtem be, csak nem értettem, hogy mire volt ez jó, nem volt hasznos, mert erre magamtól is képes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!