Hőhullámaim vannak, egy hete napi három négyszer melegség önt el. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
37 éves vagyok, van egy 14hónapos kisfiam. Még szoptatok/egy mellből már csak/, lázas nem vagyok, vérnyomásom jó.Fogamzásgátlót nem szedek.2009. szept. 16. 08:33
1/7 anonim válasza:
Pajzsmirigyeddel nem volt gond? Nézetted már?
2/7 A kérdező kommentje:
Még nem volt gondom vele, de nem is nézettem. Vérvétel elég hozzá kezdésnek? Júniusban volt egy vérvételem ami elég részletes volt, mindenre kiterjedő. Melyik értékemet nézzem meg?Nagyon köszönöm a választ!
2009. szept. 16. 15:52
3/7 anonim válasza:
már 37 évesen is lehet menopauza
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, már voltam vérvételen, teljesen jó lett:), a pajzsmirigyem is rendben van. Enyhültek a panaszaim. Remélem még nem banyásodom!!!:)Még egyszer köszi
2009. szept. 19. 14:11
5/7 anonim válasza:
szerintem mindennap igyál cickafarkfű teát. Én azt iszom és nagyon jó hatása van. Minden nőnek kellene napi 2-3 csészével inni. Női problémára jó.Ülőfürdő is nagyon hatásos ha valaki fel van fázva vagy hólyaghurutja van ha gyulladása van..
6/7 A kérdező kommentje:
Kipróbálom a teát! És köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 21. 20:22
7/7 anonim válasza:
Még egy ötlet ...én szója tejet iszom már kb 1 éve /még a kv-t is! /és ezek a tünetek elkerülnek. nem lehet hogy változó korban vagy?ha igen szója tej vagy granulátum , amit tejbe rostos üdítőitalba keverve fogyassz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!