Mért nem jött még meg soha?
lehet hogy van valami bajom ?
a osztályba rajtam kívül már mindnkinek megjött,van akinek már 2-3 éve ,csak nekem nem még
nem egyformán érik mindenki
16 éves korodig kell megjönnie, ha betöltöd és még mindig nem jött meg, akkor irány a nőgyógyászat
tudom milyen érzés :s én 14 múltam 3 hónapja amikor megjött.
tök ciki volt,mert nem hogy mindenki azt hitte hogy nekem már rég megjött,de az orvos szerint is már meg kellett volna jönnie és anyám is furcsállta hogy "milyen fejlett vagyok,de még mindig nincs". kb 12-13 évesen jött volna az orvos szerint,de a soványságom és a hiperhidrózisom eltolta(volt egyszer 12 évesen barna folt).pff...
meg az is ciki volt hogy amikor nekem csak fél éve jött meg,a barátnőmnek akkor már 3 éve. és a többi lánynak is 1-2,de van akinek már 4 éve.
persze még így is van 1-2-3 akinek még nem jött meg. viszont 2 már kamuzta és le is buktak. az egyik viszont "hitelesen" próbálja játszani a nagylányt:betétet cserél,amikor nekem megvan,akkor azt mondja hogy neki is kéne cserélni,de aztán nem vagy azt mondja hogy jajj fáj a hasa.ő azt mondta hogy májusban jött meg neki,nyáron viszont az anyja azt mondta hogy még nem,pedig a csaj azt mondta hogy meg is kellett mutatnia...
úgyis akkor jön majd meg,amikor már nem számítasz rá. furcsa,de ez van. persze mégha nem is örültem annak hogy későn jött,legalább jó időpontban.
14L
17 éves korodig bőven ráérsz még.
Feltehetőleg osztálytársak közül is többen kamuznak, hogy megjött, csak azért hogy már "nagyobbaknak" tűnjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!