Miért nem jön meg másodszorra a menstruációm?
Figyelt kérdés
Január elején meg jött az 1.menstruációm de most március közepe van és még nem jött meg másodszorra... ez normális?
mellesleg 13 éves vagyok
2013. márc. 16. 18:40
1/8 anonim válasza:
Igen, normális.
Az első menzesz után nem biztos, hogy egyből beáll és rendszeres lesz, lehet, hogy nem pont 28 napra fog megjönni és lehet az is, hogy lesz olyan hónap, amikor nem fog megjönni.
Nem kell aggódni, majd beáll.:)
2/8 anonim válasza:
Ez normális,ne aggódj.16-17 éves korodra kell beállnia,addig hónapokat is kimaradhat.Nem tudni,mikor jön me a következő,úgyhogy mindig legyen nálad betét.
3/8 anonim válasza:
csillagom, naponta van 2000 ilyen kaliberű kérdés. vagy olvassál vissza vagy mint minden normális ilyen korú gyerek, mennyél el anyukádhoz és beszéljél vele. Miért olyan nehéz felfogni nektek hogy 16 éves korotokig minden normális???
4/8 anonim válasza:
Még semmi gond. Serdülőkorban maximum fél évet lehet várni 2 menstruáció között. Ha az előzőtől számítva fél évig sem jön meg a következő menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni. Júliusig ne aggódj! :)
5/8 anonim válasza:
Teljesen normális, hónapokra is kimaradhat. Majd 17 éves korod körül rendszeres lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Megnyugtattatok!
És bocsánat h most csináltam ezt az oldalt és még nem olvastam el a további 200 választ amit a többi lány írt! >_< És tudod ha egy kérdés nem tetszik vagy már unod akkor nem muszáj rá válaszolni! Nyugodtan másik kérdés után nézhetsz!
2013. márc. 17. 19:03
7/8 anonim válasza:
A tegnapi 06:59-es vagyok. Nehogy már bocsánatot kérjél a kérdésedért Kedves Kérdező, hiszen éppen azért van ez az oldal, hogy bármit lehessen kérdezni. :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi!:)*_* :') Köszönöm h. osztod a véleményem!
2013. márc. 21. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!