22 évesen lehet méhnyakrákom?
Évente járok szűrővizsgálatra,tavaly júniusban voltam utoljára,de most újra elmegyek,mert felfedeztem magamon valamit ami nem normális.
A hüvelybemenetnél fürdés közben észrevettem egy szemölcsöt,és a gátizom környékén viszkető,égő érzést. Azt hittem,hogy csak a szőrtelenítéstől vagy a tisztasági betéttől van. De nem,nem akar múlni,és egyre jobban idegesít a dolog. Olvasgattam egy kicsit a dolog után,és a HPV vírus tüneteit találtam meg ennek kapcsán,ami ugye a méhnyakrákra is utalhat.
Szerdán megyek orvoshoz,de addig szeretnék valami információt kapni.
Nemrégen volt hüvelygombám,egy minimális hüvelyi folyásom mindig is volt. Nem vérzek 2 menstruáció között. Viszont néha fáj kicsit a hasam. Mit gondoltok mi lehet ez?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
De ha ne adj Isten hordozod a HPV vírust, az sem jelenti azt egyszerre, hogy rákos vagy, úgyhogy nyugodj csak meg.
Mindenképpen menj el a héten nőgyógyászhoz. Jobb tisztában lenni a dolgokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!