Normális a hüvelyégés szex közben?
Ööö, bocs, talán hasznis tanácssal nem szolgálhatok, de majdnem ugyanebben a cipőben vagyok, csak nekem még csak nincs is semmi fertőzés vagy gyulladás... :(
Talán vizsgáld meg magadban, hogy pl minden sráccal így van-e, vagy csak a mostanival, hogy szereted-e eléggé, és bízol-e eléggé a partneredben? Illetve, hogy mennyire tudod magadat elfogadni, mint NŐT, mennyire tudod elfogadnia nő-ségedet, mennyire vagy nőies. Mi volt a legelső élményed a nemiséggel kapcsolatban, illetve hogy ez milyen nyomot hagyott benned?
Lehet, hogy hülyének nézel, én meg nem ismerlek, nem tudom, milyen vagy, de szerintem egy délutánt megér ezeken elmerengeni, és válaszokat keresni.
Remélem segítettem valamennyire.
Az nem lehet, hogy esetleg allergiás vagy a gumira? Nekem akkor volt ilyen, bizonyos fajtáknál.
Egyébként a fertőzések elkerülésére használj intim mosakodógélt, az visszaállítja a hüvely pH értékét és így védettebb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!