Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális a hüvelyégés szex...

Normális a hüvelyégés szex közben?

Figyelt kérdés
Behatoláskor, szex közben és után ég és picit fáj a hüvelyem. Ha jól belegondolok, az esetek 90%-ában így van, és mindig is volt. Tudom, hogy nem normális. Mitől lehet ez? Állandó gyulladásom van? A nőgyógyász elvileg most kezelt ki ismét egy fertőzésből, mégis ilyen érzés a szex. A hüvelyszárazság kizárt. Egyszerűen nem tudom mi van. Már lassan a szexhez sincs kedvem. Kérem, olyan írjanak, akiknek tényleg van hasznos tanácsuk, nem csak a 'menj orvoshoz'.
2008. jún. 9. 20:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ööö, bocs, talán hasznis tanácssal nem szolgálhatok, de majdnem ugyanebben a cipőben vagyok, csak nekem még csak nincs is semmi fertőzés vagy gyulladás... :(

Talán vizsgáld meg magadban, hogy pl minden sráccal így van-e, vagy csak a mostanival, hogy szereted-e eléggé, és bízol-e eléggé a partneredben? Illetve, hogy mennyire tudod magadat elfogadni, mint NŐT, mennyire tudod elfogadnia nő-ségedet, mennyire vagy nőies. Mi volt a legelső élményed a nemiséggel kapcsolatban, illetve hogy ez milyen nyomot hagyott benned?

Lehet, hogy hülyének nézel, én meg nem ismerlek, nem tudom, milyen vagy, de szerintem egy délutánt megér ezeken elmerengeni, és válaszokat keresni.

Remélem segítettem valamennyire.

2008. jún. 9. 20:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Ezen a téren sincsen probléma. Így a kérdés nyitott marad sajna...
2008. jún. 9. 21:48
 3/13 anonim ***** válasza:

Az nem lehet, hogy esetleg allergiás vagy a gumira? Nekem akkor volt ilyen, bizonyos fajtáknál.

Egyébként a fertőzések elkerülésére használj intim mosakodógélt, az visszaállítja a hüvely pH értékét és így védettebb leszel.

2008. jún. 10. 00:06
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem gumival csináljuk. Tabletta miatt sem lehet, ugyanis nem szedek. Intim mosakodót pedig évek óta használok.
2008. jún. 10. 10:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Miért nem hasznos tanács a "menj orvoshoz"? Talán "felhorzsolódsz" (nem tudok jobb szót). Biztos hogy kizárt a hüvelyszárazság? Próbáld ki a sikosítót, hátha mégis egy kicsit száraz vagy. Nekem akkor szokott égni, fájni ha egy kicsit szárazabb vagyok valamiért. Nem kell hozzá teljes szárazság, hogy rossz legyen.
2008. jún. 10. 11:02
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért nem elég az ilyen tanács, mert járok orvoshoz. Mégsem megyek vele sokra. Hüvelyszárazság nincs, biztos. Az elején pedig hogy lehet 'felhorzsolódás'? Még szinte el sem kezdődött az aktus.
2008. jún. 10. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:
56%
Jársz orvoshoz, és ő mit mondott mikor említetted neki hogy fáj a szex? Gondolod, hogy mi itt laikusok látatlanban többet tudunk egy nőgyógyásznál? Biztos hogy nem normális a fájdalmas aktus, és ezzel orvoshoz kell fordulni, akkor is haszontalan tanács. Ha az akihez jársz, nem mond semmit, akkor egy másikhoz. Ha nincs szervi ok, akkor mégis pszichológiai probléma, ahogy az első válaszoló írta, és pszichiáter, pszichológus KELL a megoldáshoz. Az is érdekes ahogy lepattintasz minden segítő választ.
2008. jún. 10. 14:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Én nem pattintok le minden segítő választ, csak tudom, hogy azok nem lehetnek. :) Orvos megkérdezi mi a panasz, elmondom, ühüm-ühüm, megvizsgál, felír valamit, ezt mindenképp csináljam végig címszóval, és ennyi. Nem változik semmi, max rövidtávon. És nem egy dokiról beszélünk.
2008. jún. 10. 15:19
 9/13 anonim ***** válasza:
Ezért ajánlom a pszichológust.
2008. jún. 10. 15:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Már biztos mindent elolvastál a neten, itt van valami, ha esetleg nem:

[link]

2008. jún. 10. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!