Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség! A 12 éves lányom...

Segítség! A 12 éves lányom nem tud pisilni. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Ma voltunk a nagyszülőknél most érkeztünk haza. Délben mielőtt elindultunk pisilt utoljára. Most érkeztünk haza, már kellett neki pisilni, elment wc-re, de semmi sem jön neki. Hogyan tudna pisilni?

2013. márc. 15. 17:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg a WC-ben engedd meg a vízcsapot. Az néha segít.
2013. márc. 15. 18:10
 12/25 anonim ***** válasza:
Szerintem is vegyen egy jó meleg fürdőt, és lazítson. Lehet, hogy valami nyomasztja? Feküdjön csak nyugiban a meleg/forró vízben, az ellazítja az izmokat. Valamint szerintem amíg nem jön ki pisi, addig ne nagyon egyen igyon semmit.
2013. márc. 15. 18:17
 13/25 A kérdező kommentje:
tudom, hogy szokott maszturbálni is a kádban, az segíthet most neki, vagy inkább csak ártana? csinálok neki egy meleg fürdőt aztán remélem a kádban tud majd pisilni.
2013. márc. 15. 18:19
 14/25 anonim ***** válasza:
Hát ne maszturbáljon (és honnan tudod, hogy szokott???), nem tudom te hogy vagy vele, de én orgazmus után nem tudok egy darabig pisilni. Próbáljátok meg a kádat, aztán tényleg ügyelet, nehogy hólyagrepedés legyen belőle.
2013. márc. 15. 18:23
 15/25 A kérdező kommentje:
beszéltünk a maszturbációról, és mondta, hogy csinálja, onnan tudom.
2013. márc. 15. 18:40
 16/25 anonim ***** válasza:
De miért nem viszed dokihoz?? Fél perc alatt megoldaná a dolgot.
2013. márc. 15. 18:41
 17/25 Joe Makepeace ***** válasza:
Folyamatosan keresem a megoldást a problémára azonnal írok, ahogy találok valamit! A helyzet változatlan?
2013. márc. 15. 19:50
 18/25 Joe Makepeace ***** válasza:
Sós vizes fürdőre is esküsznek, van aki a vörösáfonya teát javasolja, mások pedig egy Monural-port emlegetnek, de az szerintem azt csak szakorvos írhat fel! Keresgélek tovább, hátha van valami más még...!
2013. márc. 15. 19:56
 19/25 Joe Makepeace ***** válasza:
Akiknek ilyen volt sokaknak veseprobléma volt ez inkább, mint hólyag, és kaptak rá antibiotikumot, és megoldódott! Ennyit tudtam egyelőre megtalálni, de nézem tovább...
2013. márc. 15. 20:04
 20/25 Joe Makepeace ***** válasza:
Rengeteg beszámolót találtam, ahol nagyon nagy vizelési ingere volt a szerzőnek, de igaziból nem volt túl sok pisi a húgyhólyagjában! Nem kell félni, egyetlen beszámolót sem találtam, ahol a pácienst katéterezni kellett volna, sőt MINDENKI aki átélt ilyet náluk nem is hólyag, hanem általában veseprobléma, sőt legtöbb esetben sima felfázás volt, (elég hirtelen lett téli az idő, nem?!), vagy volt olyan lány, aki 8 órán át visszatartotta a vizeletét, lehet hogy a lányod is ilyen cipőben jár?! Lehet, hogy dél óta visszatartotta, mert nem akart szólni szegény! Mik a fejlemények?!
2013. márc. 15. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!