Lányok! Azok, akik az autópályán rekedtek órák, napok óta hogy és hol cserélnek betétet, tampont?
Mikor meghallottam, hogy ez a helyzet egyből ez jutott eszembe. Nyilván van ott olyan nő, akinek most jött meg, nem vitt magával tartalékot stb. És ha nappal érik meg a csere világosban, akkor mi van?
A barátnőmet kérdeztem, azt mondta, nem vagyok normális, hogy ilyenek jutnak eszembe, de engem tényleg érdekel. :D
22/F
Főleg a tamponosok lehetnek gondban, mert ugye azt tiszta kézzel illik, különben nagy a fertőzésveszély :-S
Én mondjuk simán kicserélném család előtt, bár mondjuk csajok vagyunk, a szüleim kislány koromban elváltak, anyu egyedül nevelt engem meg a nővérem, szal nálunk ez abszolút nem titok. De sztem ilyen szituban a férfirokonnak is nyugiban megmondod, hogy csaj vagy, ez a helyzet, ő meg elfordul. Aztán a hátsóülésen csere.
Ha meg nem vittél magaddal elég tartalékot, akkor zsebkendő, rongy, akármi. Legrosszabb esetben átázás.
Aki meg leosztotta a kérdezőt, az menjen a francba. Ez az olval azért van, hogy megkérdezd, amire csak kíváncsi vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!