Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok! Azok, akik az autópály...

Lányok! Azok, akik az autópályán rekedtek órák, napok óta hogy és hol cserélnek betétet, tampont?

Figyelt kérdés

Mikor meghallottam, hogy ez a helyzet egyből ez jutott eszembe. Nyilván van ott olyan nő, akinek most jött meg, nem vitt magával tartalékot stb. És ha nappal érik meg a csere világosban, akkor mi van?

A barátnőmet kérdeztem, azt mondta, nem vagyok normális, hogy ilyenek jutnak eszembe, de engem tényleg érdekel. :D

22/F

2013. márc. 15. 16:48
1 2
 11/13 Kinga1995 ***** válasza:
78%

Főleg a tamponosok lehetnek gondban, mert ugye azt tiszta kézzel illik, különben nagy a fertőzésveszély :-S

Én mondjuk simán kicserélném család előtt, bár mondjuk csajok vagyunk, a szüleim kislány koromban elváltak, anyu egyedül nevelt engem meg a nővérem, szal nálunk ez abszolút nem titok. De sztem ilyen szituban a férfirokonnak is nyugiban megmondod, hogy csaj vagy, ez a helyzet, ő meg elfordul. Aztán a hátsóülésen csere.

Ha meg nem vittél magaddal elég tartalékot, akkor zsebkendő, rongy, akármi. Legrosszabb esetben átázás.

Aki meg leosztotta a kérdezőt, az menjen a francba. Ez az olval azért van, hogy megkérdezd, amire csak kíváncsi vagy...

2013. márc. 16. 08:53
 12/13 anonim ***** válasza:
nekem is ez jutott eszembe tegnap.:P Én lány vagyok, és pont most van meg, szóval hála az égnek nem szoktam autóval menni sehova, nem tudom, hogy hogy oldanám meg, valamit csak kitalálnék, gondolom egy bokor mögé, ha meg nagy pusztaság van körülöttünk, akkor addig gyalogolnék be, amíg az autósok már csak 1 cm-esnek látnak. Mondjuk a hó miatt nem tudom, hogy ez kivitelezhető lett-e volna.:P
2013. márc. 16. 18:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy betétet ki lehet bárhol cserélni, akár a két kocsiajtó között is kinyitva. A folyamat ugyanaz, mint a pisilésnél. Abban a helyzetben az e,berek örültek, ha életben maradtak, nem a betétcserével problémáztak. Akinek nincs betétje, tud kölcsön kérni más autóstól is. Nem annyira izgalmas dolog ez, mint amennyire tűnik.
2013. márc. 28. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!