Reklámozzák ezeket a gombás meg egyéb fertőzésekre való krémeket, kúpokat. De nem úgy kellene működnie, hogy nőgyógyász és ő megmondja, mi kell? Vagy csak én gondolom így?
Meg lehet próbálni először ezekkel a termékekkel, aztán ha nem javul, akkor hajrá a nődoki - szerintem is.
Van, amikor nem kell olyan komoly, vényköteles szer, mert csak felborul valami miatt a hüvelyflóra, arra meg jók a reklámosak. Viszont én már sajnos jártam úgy, hogy a doki vizsgálat nélkül letépett egy ilyen "reklámos" cucchoz prospektust, ami drága volt és nem segített, két hét múlva meg közölte, hogy amiket érzek, az nem olyan vészes...majd elmúlik! Most járjak oda kéthetente és javasoljak valamit én? Ő az orvos!
Valószínűleg kap utána valami jutalékot, ha preferálja. Sok hozzáértő ember dolgozik ám a kórházakban! És nem tetszik nekik, ha fizetni kell az oktatásért. Lehet, hogy akkor tényleg csak az menne orvosnak,akit a beteg érdekel, nem az,hogy eltöltsön még 6 évet a szülei nyakán!
Egyébként a reklámok mind az agyat mossák, az internetről meg szinte minden betegségre le lehet szedni a gyógyírt.
Teljes mértékben egyetértek Veled Kedves Kérdező! Akinek egy kicsit is fontos az egészsége, az nem kísérletezik mindenféle hülyeséggel, hanem orvoshoz megy!
"Honnan tudja, hogy a hüvelygyulladását gomba okozza?
Mellesleg csak gombából 3 féle, baktériumból és vírusszerű szervezetből 20-nál többféle okozhat fertőzést! Ezek más-más kezelést igényelnek. Történt kivizsgálás?
A canestenes ostoba tv reklámot be kellene tiltani, mert a nőket az orvoshoz menetel helyett egy 30 éves elavult gyógyszer használatára, öngyógyításra biztatják.
Mellesleg az elhanyagolt folyás méhszájsebet okozhat, ami már a méhnyakrák előszobája. A hüvelygyulladás kórokozói megbetegíthetik a húgyhólyagot, sőt akár a vesét is.
Tehát nem lehet félvállról venni!
Mielőbb menjen orvoshoz a szakszerű kezelés érdekében!
Nagyon vigyázzon a higiénére!
Üdvözlettel:
dr. Petróczi István"
"Ha a hüvelyeddel panasz van, érdemes először megmutatni nőgyógyásznak, mielőtt bármit belekensz. Igaz, hogy a hüvelygomba gyakori, de azért más gond is lehet odalent. Visszatérő panasz esetén, orvossal egyeztetve szóba jön a házi patikából való „önellátás”. Legjobb pedig a kiváltó okok és hajlamosító tényezők kerülése lenne, de ezekről majd máskor írok."
Előző voltam.
szia!
Nekem eszembe nem jutna reklámozott gyógyszert bevenni, alkalmazni. De valaki ne ennyire körültekintő, az meg is járja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!