Erős felfázás és most már erős viszketés! Mihez kezdjek?
Cirfan 500 mg-os tablettát kaptam már a felfázásra, de a második tabletta után is ég az alhasam, fáj a pisilés, hiába iszok egyfolytában, és most már a hüvelyem és körülötte is viszket, élni sincs kedvem komolyan..:(
Nőgyógyász?...de még barnázok, és ha az ujjamat is begudom kicsit megőrülök a fájdalomtól, ha a doki bedugná a kacsát biztos felfordulnék az ágyon...
Eddig csak 2 szemet szedtem be, azelőtt is éreztem minimális viszketést.
Mit tegyek? :(
Vigyem a párom is valahova?
Ne nyúlkálj fel, mert erős hüvelygyulladásod van az antibiotikumtól. Menj nőgyógyászhoz, hogy kezelni tudja, mert ennél csak rosszabb lesz. Ha hajlamos vagy felfázásra, akkor javaslom, hogy szerezz be frezyderm intim segítséget, mert az megelőzi az ilyen bakteriális problémákat.
És a barátodnak is kérj gyógyszert természetesen, akkor is, ha tünetmentes. Ha van tünete, akkor a bőr- és nemibeteg gondozóba mehet.
Ez az az eset, amikor nőgyógyászra ÉS urológusra is szükséged lesz.
Urológusra azért, mert nem használt a gyógyszer, és kell egy vizelettenyésztés.
Nőgyógyászra azért, mert a hólyaghurutot okozó kórokozó (ami nem "felfázás"!) mellett valószínűleg van egy gombás fertőzésed is. Az is lehet, hogy a hólyaghurutot is gomba okozza, amire nem lesz jó az antibiotikum.
Komplikált eset, haladéktalanul fordulj szakorvoshoz! Először urológushoz.
Ahogy teljesen enyhült most az égő érzés, tusolás közben újra kicsit benyúltam, így nem fáj. Szerintem azért, mert a húgycsövem közvetlenül mellette van, és ezzel azt irritáltam. Most már tudok mozogni is de fogorvoshoz kell mennem, az urológia meg csak 13 vagy 14 óráig van...
A páromnak semmi tünete, panasza, de inkább elmegyek vele urológiára, nézzék át.
Amíg pedig ilyen erős barnázásom van sajnos nem tudok nődokihoz menni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!